ZVEZDA ODUŠEVILA NACIJU! Crveno-beli priredili iznenađenje navijačima - delije u TRANSU!

Autor: Republika

Sport

15.10.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest.

ZVEZDA ODUŠEVILA NACIJU! Crveno-beli priredili iznenađenje navijačima - delije u TRANSU!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda najavio je da će omogućiti besplatan ulaz za decu do 14 godina na utakmicu 12. kola Superlige Srbije protiv Radničkog. Kapije istočne tribine stadiona "Rajko Mitić" će biti otvorene za sve mališane koji žele da prisustvuju meču, uz uslov da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje ulaznicu.


Crvena zvezda je takođe obavestila navijače da je počela onlajn prodaja ulaznica za duel sa Radničkim, dok će kupovina karata na šalterima Marakane biti moguća u četvrtak od 10 do 18 sati, kao i na dan utakmice od 10 časova do početka meča. Cene ulaznica za severnu tribinu iznose 400 dinara, za istočnu 500 dinara, za zapadnu 700 dinara, a za tribinu "Siniša Mihajlović" 1.400 dinara.

Pored besplatnog ulaza za decu, navijači koji se odazovu na utakmicu protiv Radničkog imaće priliku da uživaju u zvezdaškom danu i da nakon meča obezbede pojedinačne ulaznice za duel u Ligi šampiona protiv Barselone.


Ova inicijativa kluba ima za cilj da podstakne mlade navijače da podrže svoj omiljeni tim i da stvore nezaboravne uspomene na fudbalskom stadionu. Besplatan ulaz za decu do 14 godina predstavlja lep gest koji će sigurno doprineti atmosferi na stadionu i omogućiti mlađoj generaciji da se upozna sa čarima fudbalskog navijanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading