PIKSI IZABRAO 11 RATNIKA: Ovi "orlovi" napadaju Španiju

Autor:

Sport

15.10.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija gostuje u Kordobi od 20.45 u četvrtom kolu Lige nacija.

PIKSI IZABRAO 11 RATNIKA: Ovi "orlovi" napadaju Španiju

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije gostovaće Španiji od 20.45 u Kordobi u četvrtom kolu A4 grupe u Ligi nacija spremni da nastave stazom uspeha pošto su u prethodnom susretu savladali u Leskovcu Švajcarsku sa 2:0 i upisali prvu pobedu u A diviziji. Selektor Dragan Stojković Piksi izabrao je 11 ratnika koji će istrčati na teren protiv prvaka Evrope na njegovom terenu u nameri da pokažu da remi bez golova u Beogradu nije bio slučajnost.

Španija: Raja – Poro, Vivijan, Laport, Kukurelja – Merino, Zubimendi, Ruiz, Ojarzabal, Baena – Morata;

Srbija: Rajković – Eraković, Milenković, Pavlović – Nedeljković, N. Maksimović, Zdjelar, Birmančević – Samardžić – Mitrović, Joveljić.

U predstojećem meču, reprezentacija Srbije će se suočiti sa snažnom španskom ekipom predvođenom trenerom Luisom Enrikeom. Srbija će morati da pruži svoj maksimum kako bi se suprotstavila španskom timu i pokušala da ostvari povoljan rezultat.

Podsetimo, "orlovi" su sa "crvenom furijom" odigrali 0:0 na Marakani na startu novog ciklusa takmičenja, a onda ih je savladala Danska u Kopenhagenu sa 2:0. Taj duel sa prvakom Evrope i remi bez golova, uz izgledne šanse, pre svega onu Luke Jovića, ulivaju optimizam da ovo neće biti samo izlet u Španiju.

- Ne želimo da se predamo, razmišljamo kao tim. Rezultat na kraju dođe ili ne, naša je obaveza da pružimo sve… Raduju me želja i u tom pravcu hoćemo dalje. O našoj sudbini odlučujemo sami, rezultati su zadovoljavajući, izuzev utakmice u Kopenhagenu - rekao je pred meč selektor Srbije Sragan Stojković Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading