PREDRAG MIJATOVIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN?! Ovo su detalji sastanka na kojem su bili I DRUGI ASOVI

Autor:

Sport

20.10.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko još može biti u timu koji će voditi Rasim Ljajić.

PREDRAG MIJATOVIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN?! Ovo su detalji sastanka na kojem su bili I DRUGI ASOVI

Foto: fss.rs

Predrag Mijatović

Fudbalski klub Partizan dobiće sutra novo rukovodstvo, ako ništa ne krene suprotno od planiranog na Skupštini koja je zakazana za 15 časova u SC Teleoptik. Tačnije, dobiće privremeni organ na čelu sa Rasimom Ljajićem, koji će dati sve od sebe da započne stabilizaciju kluba.

Uz iskusnog političara i čoveka koji je godinama oko Partizana stići će u upravu brojni ljudi kojima je Partizan u srcu, a među njima i jedna od najvećih legendi kluba. Naime, na čelu Privremenog organa će da bude Rasim Ljajić, a važnu ulogu imati Predrag Mijatović, Danko Lazović i još tri člana.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, Starsport

Dolazi na čelo Partizana: Rasim Ljajić

Naime, kako je preneo Telegraf, oni su se našli na sastanku koji je upriličen u jednom poznatom restoranu u blizini Autokomande, a Ljajić i Mijatović nisu bili jedini akteri, već su prisustvovali i takođe bivši asovi crno-belih - Zoran Bata Mirković, Gordan Petrić, ali i bivši košarkaš Partizana - Dejan Tomašević, koga za Mijatovića vezuje prijateljstvo i kumstvo.

Evidentno je da je uspeo Ljajić da ubedi Predraga Mijatovića da mu se pridruži u akciji spasavanja Partizana. Još nije poznato kakvu bi ulogu i zvanično trebalo da preuzme nekadašnji as Real Madrida i bivši sportski direktor “kraljevskog kluba”. Ono što je sigurno je da će njegova pomoć u smislu logistike i znanja biti od velike pompći crno-belima. S druge strane, za Lazovića se uveliko govori da bi mogao da bude novi generalni direktor umesto Miloša Vazure.

Ideja Rasima Ljajića je da, pored Mijatovića, u Radnu komisiju uvrsti i pomenutog Zorana Batu Mirkovića, ali i Danka Lazovića, koji je pre mesec dana figurirao za mesto generalnog direktora, ali je ta odluka prolongirana, jer je Ljajić naprosto morao da prebrodi mnoge prepreke da bi uopšte došao u poziciju da kadrira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading