PARTIZAN PREOKRENUO I ODNEO POBEDU! Navijači Novog Pazara nisu mogli da spreče dominaciju!

Autor:

Sport

21.10.2024

17:55 >> 18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo nije bilo zanimljivije utakmice Partizana.

PARTIZAN PREOKRENUO I ODNEO POBEDU! Navijači Novog Pazara nisu mogli da spreče dominaciju!

Foto: Starsport

NOVI PAZAR - PARTIZAN 3:4

Đuranović 16', 84' Bojat 21' Zubairu 38', 74' Kovač 41', 93'

KRAJ MEČA

Crno-beli dominirali u gostima sa 4:3, iako su navijači Novog Pazara već u četvrtom minutu utakmice počeli da prave haos na ulicama, zbog nemogućnosti prisustvovanja meča. Policija je reagovala, ali su novopazarski huligani napravili ogromnu štetu po gradu. Fudbaleri Partizana su u startu imali velikih problema u odbrani, što je domaćin iskoristio i poveo sa 2:0.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B92 Sport (@b92.sport)

Prvi gol je dat od strane Uroša Đuranovića u 16. minutu, a drugi je dao Bojat. Pred sam kraj prvog poluvremena, crno-beli su se probudili i u tri minuta izjednačili reziltat na gostujućem terenu. Prvi gol Partizana je zabio Ibrahim Zubaru u 38. minutu, a drugi Stefan Kovač u 41. minutu, čime je Partizan došao do izjednačenja. U drugom poluvremenu je došlo do preokreta, time što je Partizan dao još jedan gol i time prešao u vođstno nad domaćinima, bio je to drugi gol Zubarua u 74. minutu. Međutim, domaćini su opet izjednačili u 84. minutu, tako što je Đuranović postigao svoj drugi gol na utakmici. U produžecima je svoj drugi gol na utakmici postigao i Stefan Kovač, čome je obezbedio pobedu Partizana. Sledeća utakmica crno-beloh će se odigrati za vikend, protiv Radničkog iz Niša.

TOK MEČA

Drugo poluvreme

95. minut - Kraj meča! 3:4

93. minut - GOOOL ZA PARTIZAN I NOVO VOĐSTVO! Opet Kovač trese mrežu Novopazaraca.

84. minut - GOOL ZA DOMAĆINE! Ponovo je strelac Uroš Đuranović!

74. minut - GOOOL ZA PARTIZAN! Zubairu još jednom zatresao mrežu domaćina! Var potvrdio da ofsajda nije bilo.

61. minut - Novi fudbaler Partizana koji je upisan u beležnicu Milana Milanovića je Ovusu, koji je zbog igranja rukom dobio žuti karton. 

49. minut - Prvi šut u okvir gola Partizana da nije završio u mreži, sada je Jovanović dobro reagovao posle šuta bivšeg igrača crno-belih Adema Ljajića. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Prvo poluvreme

 

 

45+2. minut - KRAJ PRVOG POLUVREMANA IZJEDNAČENIM REZULTATOM!

44. minut - ŽUTI KARTON! Sada je Ibrahima Zubairu upisan kod Milanovića. 

41. minut - KAKVO IZJEDNAČENJE! NOVI GOL ZA CRNO-BELE! Stefan Kovač je strelac gola!

38. minut - PRVI GOL ZA PARTIZAN! Ibrahim Zubairu postiže gol!

37. minut - Zbog simuliranja u kaznenom prostoru napadač Partizana Đorđe Jovanović je dobio žuti karton. 

32. minut - Šansa za Novi Pazar posle kornera je Bačkulja zakačio loptu glavom, ali je bio u teškoj situaciji, pa je lopta otišla preko gola Jovanovića. 

27. minut - Još jedna šansa za Izraelca koji je ponovo oprobao svoj udarac, ali je lopta sada išla pravo u golmana Popovića. 

24. minut - Evo napokon šanse za Partizan, Bibars Natho je sa ivice kaznenog prostora pokušao da ugrozi gol Novog Pazara, ali je lopta otišla preko gola. Crno-beli su dobili korner, ali su se gosti dobro odbranili. 

21. minut - DRUGI GOOL ZA DOMAĆINE! Bojat je strelac! 

16. minut - GOOL! Vodi Novi Pazar, strelac je Uroš Đuranović. Dobra dubinska lopta koju je prihvatio napadač Novog Pazara, odmah je prosledio loptu do Đuranovića koji je iskoristio lošu reakciju odbrane gostiju i izašao oči u oči sa Jovanovićem kojeg je uspeo da prevari i da dovede svoj tim do prednosti. 

8. minut - Ušao je Zubairu u kazneni prostor, ali se onda usporio napad crno-belih, koji je okončan tako što su defanzivci domaćih izbacili loptu van šesnesterca. 

4. minut - Prekid u Novom Pazaru. Odjeknuli su topovski udari na stadionu u Novom Pazaru. Utakmica je hitno prekinuta 

1. minut - Meč je počeo.

PRE MEČA

Novi Pazar dočekuje Partizan dok se u Beogradu dešavaju krucijalne stvari vezane za budućnost crno-belih.

Pazarci u ovaj meč ulaze sa 11. pozicije i 14 bodova u 11 mečeva, dok Partizan ulazi sa šestog mesta i 17 bodova sa devet utakmica.

 

 

Iako su Novopazarci pobunili, nakon što je disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila Novi Pazar igranjem bez prisustva publike u naredne dve utakmice na domaćem terenu, utakmica će se ipak odigrati.

Partizan je u poslednja četiri duela u Superligi savladao Novi Pazar, ali ne tako davno, početkom sezone 22/23, Pazarci su odbranili svoj teren i pobedili sa 1:0.

- Ovo je jedno od najtežih gostovanja u čitavoj ligi. Trudićemo se da što više iskažemo naše dobre strane. Pazarci imaju najboljeg igrača u ligi (Adem Ljajić) to je činjenica. Nema dileme da nam od njega preti najveća opasnost i nisam jedini koji tako misli. Opet, nije Novi Pazar samo Adem Ljajić. Postoji tu još fudbalera koji mogu da nas ugroze. Biće ovo idealna prilika da vidimo dokle smo stigli sa oporavkom ekipe i gde se trenutno nalazimo - rekao je trener Partizana Savo Milošević.

Smenu vlasti u Humskoj možete pratiti na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading