ALEKSANDAR VUČIĆ: "FK Crvena zvezda i KK Partizan su platili ceo poreski dug!" (VIDEO)

Autor:

Sport

22.10.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je primer za sve druge klubove.

ALEKSANDAR VUČIĆ: "FK Crvena zvezda i KK Partizan su platili ceo poreski dug!" (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je saopštio značajnu vest za sportske navijače u Srbiji, ističući uspešne poteze dva najveća sportska kluba - fudbalskog kluba Crvena zvezda i košarkaškog kluba Partizan. Neposredno pre odlaska na službeni put u Slovačku, predsednik je podelio sa javnošću informaciju da su ova dva kluba u potpunosti izmirila svoje obaveze prema državi.

- Da ne bude da samo kritikujem. Velika vest je da su FK Crvena zvezda i KK Partizan platili ceo poreski dug! To je primer za sve druge. Još jednom čestitam. To je dobar primer za sve naše klubove kako treba da se ponašaju - rekao je Vučić.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Aleksandar Vučić

 

Ovaj potez dva najveća srpska sportska kluba predstavlja značajan korak ka finansijskoj odgovornosti i transparentnosti u poslovanju. Izmirivanje poreskog duga pokazuje odricanje klubova u korist opšteg dobra, kao i preuzimanje odgovornosti prema državi i njenim zakonima.

 

 

Navedena vest takođe pruža podsticaj za dalji razvoj sportskih aktivnosti u Srbiji, stvarajući pozitivnu atmosferu za unapređenje sportske infrastrukture i podršku mladim talentima. Pored toga, izmirivanje finansijskih obaveza stvara osnovu za stabilnije poslovanje klubova i dugoročni uspeh na sportskom planu.

Ovaj potez takođe ima širi značaj za lokalnu zajednicu, jer uspešno poslovanje sportskih klubova utiče na celokupnu društvenu atmosferu, promoviše sportski duh i stvara pozitivan uticaj na mlade generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading