IMA NEKA TAJNA VEZA: Ključ izlaska iz krize leži u njima - radna grupa i navijači zajedničkim snagama donose sunce u Humsku!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.10.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višegodišnje težnje armije navijača konačno su se obistinile.

IMA NEKA TAJNA VEZA: Ključ izlaska iz krize leži u njima - radna grupa i navijači zajedničkim snagama donose sunce u Humsku!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Fudbalski klub Partizan godinama prolazi kroz verovatno najteži period u istoriji, a mnogi smatraju da je kulminacija bila upravo na startu aktuelne 2024/25, kada su crno-beli doživeli potpuni debakl na međunarodnoj sceni, gde su eliminisani iz sva tri evropska kupa, a poraz u večitom derbiju rezultatom 0:4 i bodovni zaostatak za aktuelnim sedmostrukim uzastopnim šampionom Crvenom zvezdom predstavljao je samo "kap koja je prelila čašu".

Težnja svih onih kojima su crno-bele boje na srcu da dosadašnje klupsko rukovodstvo napusti kancelarije u Humskoj ulici, konačno su se obistinile i klubom od utorka 22. oktobra rukovodi radna grupa koju čine Rasim Ljajić, Milka Forcan, kao i nekadašnje igračke vedete Predrag Mijatović i Danko Lazović.

Radnom grupom će rukovoditi Rasim Ljajić, u kojeg navijači Partzana imaju najviše poverenja i nadaju se da će on biti glavna pokretačka snaga povratka utihlog giganta na stare staze uspeha. Tome u prilog govori i činjenica s evroligaške utakmice u kojoj je Partizan u Beogradskoj areni dočekao italijanski Virtus, kada se svima onima kojima su crno-bele boje na srcu obratio jedan od vođa navijača:

- Grobari, je l` se čujemo? Imam jedno pitanje. Je l` se vidimo svi u subotu u 16 časova na JNA? Pogledajte čoveka pored sebe i postavite mu isto pitanje. Svi na JNA u subotu, alo! Vreme je da se vratimo svojoj kući, na svoju tribinu i da zajedno otvorimo jedno novo svetlije poglavlje u istoriji kluba. Jer posle kiše dođe sunce, a ono najlepše je iznad Humske ulice. Ogrejaće, ogrejaće...

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pravi čovek na pravom mestu Rasim Ljajić

 

Prvi korak je očigledno učinjen. Najvatrenije pristalice Partizana imaju veliko poverenje u radnu grupu koja se uselila u Humsku, ali istovremeno sve strane moraju biti svesne da period oporavka može biti dug i bolan i da će strpljenje, uz marljiv rad u svim klupskim strukturama, biti prioritet u mesecima i godinama koje dolaze.

Istovremeno treba istaći i da je Rasim Ljajić ekskluzivno za poratl Republika.rs izneo sve ono što je zatekao po dolasku u Humsku ulicu i kako je sam istakao situacija je više nego alarmantna, a neke najneverovatnije stvari podelio je i sa nama. O čemu je reč, možete pročitati ovde.

Novo rukovodstvo kluba ima poverenje navijača i ostaje im da zajedničkim snagama rasteraju crne oblake koji su se nadvili nad Humskom i godinama unazad ne napuštaju crno-beli deo Topčiderskog brda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading