PIKSI DOVODI NOVO POJAČANJE?! "Orlovi" postaju još jači!

Autor:

Sport

25.10.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj stameni štoper nije samo privukao pažnju domaće publike.

PIKSI DOVODI NOVO POJAČANJE?! "Orlovi" postaju još jači!

Foto: printscreen/instagram

Fudbalska reprezentacija Srbije mogla bi uskoro da dobije značajno pojačanje u vidu defanzivca Pavla Vagića, rođenog u Malmeu, ali sa srpskim korenima. Vagić je započeo svoju fudbalsku karijeru u rodnom gradu i istakao se kao jedan od najboljih defanzivaca u švedskom šampionatu, kao član tima Hamarbija, koji je u vlasništvu slavnog Zlatana Ibrahimovića.

Ovaj stameni štoper nije samo privukao pažnju domaće publike, već i klubova poput Kaljarija, Parme i Herenvena, koji su pokazali interesovanje za njegov transfer. Mediji u Švedskoj izveštavaju da je transfer u jaču ligu gotova stvar, što govori o visokom kvalitetu koji Vagić poseduje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavle Vagić (@paavlee)



Fudbalski savez Srbije pokazao je ozbiljno interesovanje za angažovanje Vagića u nacionalnom timu, posebno imajući u vidu da se nije uspeo izboriti za mesto u seniorskoj reprezentaciji Švedske. Uz podršku skauta, među kojima se pominje i saradnik selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, postoji realna šansa da Vagić uskoro zaigra u dresu "orlova".

S obzirom na dosadašnje uspehe i interesovanje koje je Vagić izazvao, ostaje da vidimo kakav će biti krajnji ishod ove fudbalske sage. Da li će Srbija dobiti novog defanzivca koji će unaprediti poslednju liniju tima? Vreme će pokazati, ali jedno je sigurno - Pavle Vagić predstavlja potencijalno važno pojačanje za nacionalni tim. Pratite našu Fejsbuk stranicu za sve najnovije sportske informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading