EMOTIVNI MILOJE: Crta je podvučena - Zvezda se vraća pobedama! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.10.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvučene su pouke sa gostovanja u Kneževini i šampion kreće u nove pobede.

EMOTIVNI MILOJE: Crta je podvučena - Zvezda se vraća pobedama! (VIDEO)

Foto: Starsport

Doputovali su fudbaleri Crvene zvezde u Suboticu sa željom da se iskupe za loše izdanje u Kneževini gde su pre samo nekoliko dana ubedljivo poraženi od ekipe Monaka rezultatom 1:5 u okviru treće runde Lige šampiona i slobodno se može reći da su u navedenom i uspeli.

Bilo je jasno od samog početka da su crveno-beli daleko kvalitetniji rival, a navedeno su i pokazali na terenu.

Već u 18. minutu crveno-beli dolaze do prednosti. U listi strelaca se upisao Silas koji je nakon kornera uspeo da matira Dulića, a navedeni pogodak omogućio je šampionu daleko mirniju igru u kojoj su stvarali šanse, ali su pojedinci u odlučujućim trenucima bili neprecizni.

Nastavak meča doneo je znatno efikasniju igru. Crvena zvezda u 51. minutu stiže i do trećeg pogotka, a u list strelaca se upisao Šerif Endiaje, koji je do gola, kao i u Monaku, stigao sa bele tačke. 

Foto: Starsport

Katai se ponovo u prvenstvu upisao u litu strelaca

 

Četiri minuta kasnije Luka Bjelović koristi lošu intervenciju golmana Ilića i smanjuje prednost, ali šampion vrlo brzo rešava sve eventualne dileme i golovima Milsona i Kataija stiže do nove ubedljive prvenstvene pobede.

Nakon meča trener Vladan Milojević je izjavio:

- Hteo sam da vidim reakciju igrača, to je normalno. Dosta smo pričali posle prethodne utakmice, razgovarali, podvukli smo crtu i odlučili da se vratimo na ono što najbolje znamo da radimo, a to je da se borimo i da pružimo sve od sebe. Mislim da smo danas odigrali dosta dobru utakmicu i da smo se odužili našim navijačima koliko možemo. Hvala im još jednom što su došli da podrže momke, idemo dalje - istakao je strateg crveno-belih.

 

 

Narednog vikenda Crvena zvezda će ugostiti ekipu novosadske Vojvodine u derbiju kola, a pre toga imaće crveno-beli i obavezu u Kupu Srbije gde takođe brane trofej. U premijernom susretu sastaće se sa novim superligašem ekipom Tekstilca iz Odžaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading