Hjuston i Milvoki gaze od starta: Janis uništio Pistonse!

Autor:

Sport

15.04.2019

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hjuston Rokitsi su savaldali Jutu Džez u prvom meču četvrtfinalne plej-of serije Zapadne konferencije rezultatom 122:90, dok su Milvoki Baksi su poveli 1:0 protiv Detroit Pistonsa pobedivši rezultatom 121:86.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grk srušio Pistonse

Hjuston je odlično otvorio meč sa Jutom na domaćem parketu, a posebno je dobar bio Džejms Harden. Od 59 poena svoje ekipe on je ubacio 17, a imao je i sedam asistencija.

Na poluvremenu je bilo 59:44 da bi Džezeri u trećoj deonici uspeli da pokažu da mogu da se nose sa Rokitsima. Serijom 13:4 Juta je prišla na minus pet ali je Hjuston ponovo pobegao koševima Džejmsa Hardena.

U poslednjem periodu je Hjuston opet napravio seriju 10:0 i to pri vođstvu 85:75, a na taj način su Rokitsi otišli na nedostižnih 20 razlike što su do kraja održavali.

Džejms Harden je meč završio sa 29 poena, deset asistencija i osam skokova, a iz igre je šutirao 11/26. Rudi Gober je kod Jute imao 22 poena i 12 skokova, a Donovan Mičel je ubacio 19. 

Milvoki je odmah u prvoj četvrtini bio veoma dominantan jer su Baksi u tom periodu već vodili 20 razlike. Bilo je 38:18, da bi Baksi samo nastavili sa povećavanjem razlike do poluvremena. I treću četvrtinu su Baksi dobili, da bi četvrta bila samo formalnost.

Adetokumbo je na ovom meču ubacio 24 poena uz 17 skokova uz nekoliko atraktivnih poteza o kojim će se pričatzi. Nikola Mirotić je na parketu bio 15 minuta i ubacio je četiri poena. 

Kod Pistonsa Luk Kenard imao 21 poen, a Andre Dramond je ostao na 12. Detroit je na ovom meču bio bez Blejka Grifina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading