BUDUĆNOST SE NE ŠALI: Podgoričani ŠOKIRALI i Virtus iz Bolonje!

Autor:

Sport

03.11.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti su napravili novi podvig u Evrokupu, pošto su u 3. kolu savladali ekipu Virtusa iz Bolonje rezultatom 86:82.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Budućnosti

Budućnost je u "Morači" uspela da slavi posle preokreta i tako stigne do maksimalnog učinka u Evrokupu.

Vodili su košarkaši Virtusa sve do kraja treće četvrtine, ali onda su domaći nošeni energijom sa tribina uspeli da režiraju iznenađenje.

Podgoričane su do trijumfa predvodili Vili Rid i Džastin Kobs koji su postigli 21, odnosno 22 poena, i upravo su njih dvojica bili najzaslužniji za odmer snaga u poslednjoj četvrtini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miloš Teodosić

Italijanski tim je sjajno ušao u meč, odbrana izabranika Aleksandra Džikića nije bila na zavidnom novou u prvom poluvremenu, ali su se stvari drastično okrenule u drugom.

Sjajnom odbranom i dobrim rešenjima u napadu su Podgoričani uspeli da najpre anuliraju prednost u trećoj četvrtini, a potom i na šest minuta od kraja preuzmu vođstvo.

Srpski as Miloš Teodosić je imao šut za produžetke, ali je potpuno van očekivanja promašio zicer posle prodora kroz sredinu.

U gostujućem timu su se istakli Belineli i Hervi sa po 15 poena, dok je Miloš Teodosić  zabeležio osam poena i šest asistencija.

Budućnost neće imati mnogo vremena za odmor, pošto ih očekuje okršaj sa Megom u ABA ligi, a potom i gostovanje Veneciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading