LEGENDARNI NAVIJAČ POSETIO SRPSKI TELEGRAF!

Autor:

Sport

04.01.2022

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni navijač Crvene zvezde Borisav Jakovljev (77), poznatiji kao Bora Zvezdaš, priznao je da je veoma srećan što je postao član Skupštine kluba sa Malog Kalemegdana.

LEGENDARNI NAVIJAČ POSETIO SRPSKI TELEGRAF!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić i Nebojša Čović

On je posetio redakciju Srpskog telegrafa i istakao je da bi voleo da i košarkaši Zvezde beleže dobre rezultate u Evropi, kakve su nekada pravili crveno-beli fudbaleri.

Republika

Foto: Srpski telegraf

 


- Znate ja sam umro 1991. godine, kada je Zvezda osvojila Kup evropskih šampiona. Od tada sam samo duh koji hoda. Naravno, da bi smo svi voleli da i košarkaši naprave takve rezultate, ali to nije lako. Potreban je mnogo veći budžet, a i ova korona nas je upropastila - objasnio je Jakovljev.
Republika

Foto: Srpski telegraf

 


On je istakao da je legendarni Vladimir Cvetković zaslužio mesto počasnog predsednika.


- Ja poznajem sve fudbalere, košarkaše koji su prošli. Obožavao sam Dragoslava Šekularca, voleo sam Dragana Džajića, iako sada ne pričamo. Još uvek čuvam poruke od Cvelete koje mi napisao 1991. godine. Zato mi je veoma drago što se on vratio u Zvezdu, ali i što sam ja deo Skupštine. Sve je to velika čast za mene i zahvalan sam Nebojši Čoviću, jer ja za Zvezdu živim i ona mi je sve - zaključio je Jakovljev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading