DELIJE TUGUJU UPRKOS POBEDI: Radonjić ostao bez VELIKE UZDANICE uoči Večitog derbija!

Autor:

Sport

03.03.2022

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša vest za crveno-bele...

DELIJE TUGUJU UPRKOS POBEDI: Radonjić ostao bez VELIKE UZDANICE uoči Večitog derbija!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da je ekipa pronašla način da savlada Baskoniju, uprkos zaostatku od 16 poena u prvom poluvremenu duela odigranog u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne bih igrom reči pokušavao da objasnim. Pričao sam prošli put. Igramo protiv najboljih ekipa. Naravno da i oni rade nešto na terenu. Bila je teška utakmica. Posle lošeg starta, pokušavali smo da držimo visok ritam. Jako je bitno bilo da se razmišlja i o minutaži igrača. Timski je bio dobar meč. Odregovali smo posle lošeg početka. Utakmicu smo odigrali sa igračima sa kojima smo igrali. Sprovodili smo ideje - izjavio je Radonjić.

Crveno-beli su se suprotstavili četi trenera Nevena Spahije bez organizatora igre Stefana Markovića, a crnogorski stručnjak je otkrio da Pefi neće moći da igra u nedelju, kada je na programu duel sa Partizanom.

Imamo tri dana do meča u nedelju. Nisu neke prevelike šanse, ali me bih žurio sa ocenom. Ne radi se o težoj povredi, što je bitno. Večeras je očiglednije na početku da će se takve stvari dešavati sve češće, bilo bi dobro da se ne dešavaju.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda bez Pefija na Večitom derbiju

Radonjić je prokomentarisao tehničku grešku kapitena Lazića na minus 13, koja je pokrenula tim.

Način na koji je krenuo da igra Lazić doneo nešto što nam je bilo potrebno da bi se ekipa energetski promenila. Imali smo dobar efekat posle toga, podigli smo agresiju, intenzitet nakon toga.

Republika

Foto: Tanjug

Zvezdin "motor" - Branko Lazić

Strateg kluba sa Malog Kalemegdana je procenio šanse Beograđana za ulazak u Top 8 elitnog takmičenja.

Ne vidim to tako. Zadovoljan sam svim što smo postigli. Ovo je 11. pobeda, to je više nego prošle sezone. Igraćemo svaki meč maksimalno, gde će to da nas dovede - zaključio je Dejan Radonjić.

Crvena zvezda će u nedelju od 18:30 časova odmeriti snage sa Partizanom, dok je osmog marta očekuje duel sa Real Madridom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
LAMONIKA

03.03.2022 23:59

AKO SUDI LAMONIKA POBEDILI BI OPET ! LEPO PODMAZANO NA VREME ,TIPICNO UDBASKI !