Vlade Đurović o BESMISLU ABA lige!

Autor:

Sport

11.06.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se iskusni strateg i prokomentarisao aktuelne teme u regionalnoj košarci.

Vlade Đurović o BESMISLU ABA lige!

Foto: Starsport

Vlade Đurović

Srpski stručnjak Vlade Đurović kritikovao je najnovija dešavanja u ABA ligi, a učešće naših klubova u drugom rangu regionalnog takmičenja nazvao je "besmislenim".

- Nama bi više odgovaralo da ne igramo ABA ligu, iako tako nisam mislio kada je osnovana. Mi ne možemo da imamo više od pet klubova, a eto imali smo Zlatibor koji je bio prvi u ABA 2 ligi i morao je da igra protiv Borca, pa su izgubili i ostali u drugom rangu i to nije korekteno prema njima. Naših klubova je šest, računam i Igokeu, u najboljih deset, pa kakva je onda to liga? Zašto da igraju tu ABA 2 ligu kad ne mogu da uđu - rekao je Đurović tokom gostovanja na "TV Prva".

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

Podsetimo, Srbija će naredne sezone imati pet predstavnika na Jadranu, pod uslovom da hrvatski timovi ne odluče da napuste takmičenje. Titulu je odbranila Crvena zvezda, koja je sa 3:2 nadigrala Partizan u finalu, pa je obezbedila novo učešće u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading