LUKA O NIKOLI GOVORIO U SUPERLATIVU: Jokić je poseban lik!

Autor:

Sport

20.06.2022

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić je zaludeo planetu igračkim umećem, ali i činjenicom da je, uprkos silnom novcu koji zarađuje, ostao skroman i nenametljiv... Srbin iz Sombora je, jednostavno, drugačiji od drugih, kaže Luka Dončić, superstar Dalas Maveriksa i, takođe, košarkaški virtuoz.

LUKA O NIKOLI GOVORIO U SUPERLATIVU: Jokić je poseban lik!

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić i Nikola Jokić

O popularnom Jokari svi bi želeli da saznaju nešto novo, pa je tako nedavno i Španac Huančo Hernangomez u jednom podkastu u otadžbini izjavio da Jokić previše voli svoje konje, čak možda i više od supruge. No, jasno je da je bivši Nikolin saigrač iz Denvera malo preterao u želji da se našali, dok je Dončić pak bio dosta umereniji.

- Jokić je sjajan lik. Nema društvene mreže, čak ni profil na Instagramu. Terao sam ga da napravi nalog, ali nije želeo da čuje. On je drugačiji od ostalih, voli svoje konje i to je to - otkrio je Luka Dončić.

Reprezentativac Slovenije prisetio se kako je izgledao njegov život pre nego što je došao u NBA i postao planetarna košarkaška zvezda.

- Nisam mnogo gledao NBA utakmice pošto su one uglavnom počinjale u tri sata posle ponoći. Ali najviše sam se divio Lebronu Džejmsu i njegovim potezima na parketu. Divim mu se i dalje, pogledajte ga, ubacuje po 50 poena sa 37 godina. To je neverovatno - dodao je rođeni Ljubljančanin srpskih korena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading