MELOUN BLISTA: Jokiću niko ništa ne može!

Autor:

Sport

11.12.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin dominirao u noći između subote i nedelje.

MELOUN BLISTA: Jokiću niko ništa ne može!

Foto: Tanjug/AP

Majkl Meloun

Nikola Jokić je u pobedi svog Denvera nad Jutom od 115:110 zabaležio četvrti tripl-dabl u sezoni i ukupno 80. u karijeri, čime je postao šesti na večnoj listi NBA. Svoje utiske nakon pomenutog susreta izneo je trener Nagetsa Majkl Meloun.

Harizmatični strateg bio je prezadovoljan zbog trijumfa svojih izabranika, a nije propustio priliku da se još jednom osvrne na partiju Jokića, koji je imao 31 poen uz 12 skokova i 14 asistencija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić u dresu Denvera

 

- Ako želite da se branite od Nikole jedan na jedan, pogodiće koš. Ako želite da ga udvojite, naći će otvorenog igrača. Sada se postavlja pitanje, možemo li da pogodimo taj otvoren šut? - kaže Meloun.

Ipak, sjajan otpor Jute pomalo je zabrinuo stratega Nagetsa.

- Ovakvi timovi me plaše. Ovo su mečevi koji testiraju našu zrelost - kaže Meloun.

On je takođe bio veoma zadovoljan partijom Džamala Mareja koji je postigao 30 poena.

- Mislim da je Džamal konačno našao taj svoj ritam i samopouzdanje koje mu je bilo potrebno. Ipak, ovi mečevi me plaše mnogo, jer znate da su u tom timu igraači koji će dati maksimum na parketu i koje ne zanima protiv koga igraju. Oni jednostavno igraju svoju igru, videli smo to i ove večeri. Svaka pobeda u ovoj ligi je dobra pobeda. Da, moramo još neke stvari da raščistimo, ali 16-10 skor je bolji od 15-11. Prihvatamo to - jasan je Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading