ZVEZDA IZGUBILA, PETRUŠEV DOMINIRAO: Filipovo MONSTRUOZNO zakucavanje potez kola u Evroligi (VIDEO)

Autor:

Sport

25.02.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Div od 224 centimetra završio na posteru.

ZVEZDA IZGUBILA, PETRUŠEV DOMINIRAO: Filipovo MONSTRUOZNO zakucavanje potez kola u Evroligi (VIDEO)

Foto: Starsport

Potez košarkaša Crvene zvezde Filipa Petruševa proglašen je za najbolji u okviru 25. kola Evrolige. Mladi centar je tokom prve četvrtine duela protiv Albe krenuo uz čeonu liniju i zakucao preko Krista Kumađea koji je visok 224 centimetra.

Ipak, ni ovaj potez nije pomogao crveno-belima da savladali nemačku ekipu. Alba je slavila u Beogradu sa 87:72.

- Jednostavno, mislim da je odbrana bila problem. Oni su maltene radili šta su hteli. U napadu nismo igrali strpljivo i onako kako inače igramo. Nismo imali sreće kod tih šuteva za tri poena. Mnogo smo se oslanjali na to, što u velikom broju slučajeva nije dobra stvar. Pustili smo ih da igraju kako oni igraju i nije lako igrati sa njima.Nismo bili koncentrisani i hteli smo da rešimo utakmicu u tri napada, umesto da igramo celu utakmicu kako smo radili do sada. Imali smo puno ishitrenih šuteva i to je to. Jednostavno, ne možete da živite samo na šutu za tri poena - rekao je Petrušev nakon meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading