OBRADOVIĆ PODIŽE EKIPU: Da što pre ZABORAVIMO na ovaj meč!

Autor:

Sport

26.04.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati trener i dalje veruje u svoj tim.

OBRADOVIĆ PODIŽE EKIPU: Da što pre ZABORAVIMO na ovaj meč!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Saša Obradović

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva savladali su kao gosti ekipu Monaka sa 79:67 u prvom meču četvrtfinala Evrolige.

Izraelski tim je od starta ostavio bolji utisak, a osim početne prednosti od 4:0, ništa nismo videli od Monaka, četvrtoplasirane ekipe ligaškog dela.

Posle utakmice se oglasio i Saša Obradović, koji je izjavio da njegov tim mora što pre da zaboravi na ovu utakmicu.

- Najpre, čestitam Makabiju. Bili su taktički pripremljeni za ovu utakmicu, igrali veoma čvrsto. Bio je fizički veoma izazovan meč, imali smo poteškoća. Na ovom nivou je uvek komplikovano. Izgubljene lopte u bitnim trenucima su nas koštale. Sada moramo da zaboravimo sve i okrenemo se drugoj utakmici. Moramo bolje fizički da im pariramo, pogotovu u reketu - rekao je Obradović.

Foto: Starsport

Vejd Boldvin i Lorenco Braun su nosili Makabi do pobede

Sada će izabranici Saše Obradovića morati da odnesu makar jednu pobedu iz Tel Aviva, ukoliko žele da obezbede plasman na fajnl-for. To neće biti nikako lako jer su u ovoj sezoni to uradile samo dve ekipe, Barselona i Crvena zvezda.

Ipak, pre toga će morati da stignu i do trijumfa svom terenu, a drugi meč četvrtfinalne serije  je zakazan za 27. april, a meč će se, takođe u Monte Karlu, odigrati u četvrtak od 20 časova.

Sinoć je odigran još jedan meč, a Partizan je u Madridu napravio brejk i savladao ekipu Reala sa 89:87, pogotkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading