ŠPANCI U STRAHU! Samo jedan ČOVEK kroji SUDBINU Reala! Sve ZAVISI od NJEGA!

Autor:

Sport

28.04.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo Evrolige trebalo bi da do kraja dana donese odluku o konačnoj kazni povodom incidenta na utakmici Reala i Partizana.

ŠPANCI U STRAHU! Samo jedan ČOVEK kroji SUDBINU Reala! Sve ZAVISI od NJEGA!

Foto: Euroleague.net

Sve oči španskog giganta uprte su ka Evroligi i - Dejanu Bodirogi! Legendarni srpski reprezentativac, drži ključeve sudbine Reala u svojim rukama, budući da će njegova biti "zadnja", kada se bude odlučivalo o suspenzijama na utakmici protiv Partizana u Madridu.

Nije tajna da rekorder po broju titula u evroligaškom takmičenju strepi, budući da će mu Srbin odlučivati u utakmici protiv jedinog predstavnika zemlje iz koje i legendarni "Bodi Bond" dolazi.

Svesni su u Realu da je krivica na njihovoj strani, da je Serhio Ljulj namerno faulirao Kevina Pantera i izazvao potpuni haos u "Vizink centru", koji je kulminirao opštom tučom svih igrača, izuzimajući Rudija Fernandeza koji je sve gledao sa klupe.

Najratoborniji je bio Geršon Jabusele, pošto je Francuz odgurnuo Dantea Egzuma, na kojeg je naleteo Gabrijel Dek i nagazio ga, pa se plej crno-belih na štakama vratio u Beograd.

Foto: Starsport

prvi čovek Evrolige Dejan Bodoriga

Ipak, posle odrađenih pregleda, ustanovljeno je da preloma nema, što je ohrabrujuća vest za trenera Obradovića i australijskog reprezentativca uoči trećeg meča pred grobarima u Areni.

Sada cela Španija gleda ka Bodirogi i Evroligi, odnosno, kolika će biti kazna za igrače "kraljevskog kluba", budući da ne mogu da je izbegnu.

Podsetimo, treća utakmica plej-ofa igra se 2. maja pred navijačima Partizana, od 20.45 časova, a crno-beli vode 2:0 u seriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading