NAJNOVIJI PRESEK PARTIZANOVE AKCIJE! Grobari skupili OGROMAN NOVAC za plaćanje poreza!

Autor:

Sport

29.04.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akcija navijača Partizana uveliko traje, a najvernije pristalice crno-belih do sada su prikupile 1.500.000 evra.

NAJNOVIJI PRESEK PARTIZANOVE AKCIJE! Grobari skupili OGROMAN NOVAC za plaćanje poreza!

Foto: Starsport

Grobari

Sjajno izdanje košarkaša Partizana i blistavi rezultati na evroligaškoj sceni "naterali" su i navijače crno-belih da pomognu klubu u finansijskom aspektu.

Naime, akcija grobara oko sakupljanja novca za plaćanje poraza uveliko traje, sve je započeto pre nekoliko dana, dok je sa današnjim presekom cifra dosegla neverovatnih milion i po evropskih novčanica!

Ovu ideju podržali su mnogi bivši igrači Partizana, ugledni navijači, poznate ličnosti iz raznih oblasti, fudbaleri, pevači, političari...

Treba istaći da su, ipak, najveće iznose donirali ljudi iz rukovodstva crno-belih, uplaćujući i po 100.000 dinara na račun kluba.

Foto: Starsport

 

Za samo nekoliko dana prebačen je iznos od od pola miliona evra, nakon čega je čak i Aleksandar Vučić reagovao i poručio predsedniku Partizana Ostoji Mijailoviću da očekuje da ta svota odmah bude uplaćena.

Ostalo je nepoznato da li je Partizan još tada preusmerio novac, da bi posle najnovijeg preseka stanja, koji je u jutarnjem programu TV Prva objavio predsednik kluba Mijailović, otkriveno da se u u akciji "Jedan Partizan imamo" skupilo čak 1.500.000 evra. Preciznije, ta svota je premašena, a kako navodi prvi čovek kluba iz Humske,akcija će trajati još 14 dana.

- Smislili smo akciju. Do ovog trenutka smo prikupili nešto više od milion i po evra. Hvala svim ljudima koji su donirali novac, članovima upravnog odbora koji su dali 800.000 evra. Uradićemo sa ovom akcijnom nešto što niko nije uradio u istoriji evropskog sporta. Trajaće još dve nedelje. Prikupićemo veliki broj sredstava. Sešćemo i napraviti plan kako da vratimo poreski dug. To je fer prema državi koja ulaže u sport - istakao je Mijailović.

Podsetimo, onaj koji uplati najveća sredstva u akciji dobiće doživotno mesto pored terena na utakmicama KK Partizan, dok će 1992 navijača sa najvećim uplatama imati ugravirano svoje ime i prezime na parketu za sledeću sezonu košarkaškog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading