DETALJI ĆE ODLUČITI ŠAMPIONA: Ivanović veruje u TOTALNI preokret - konferenciju obeležio SKANDAL!

Autor:

Sport

15.06.2023

22:28 >> 22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli doživeli drugi poraz u finalnoj seriji regionalnog takmičenja.

DETALJI ĆE ODLUČITI ŠAMPIONA: Ivanović veruje u TOTALNI preokret - konferenciju obeležio SKANDAL!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu Meridianbet rezultatom 87:78 i u drugom meču finala AdmiralBet ABA lige. Crno-belima sada je potrebna još jedna pobeda kako bi osvojilo regionalno takmičenje. Svoje utiske nakon poraza njegovih pulena u Štark areni izneo je trener kluba sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović.

- Čestitam Partizanu na pobedu, iskoristili su maksimalno prednost domaćeg terena. Mi smo večeras odigrali mnogo bolje. Imali smo svoje šanse, ali smo pomogli Partizanu svojim promašajima i padom u odbrani. Sada je 2:0, igra se do tri, ovo ništa ne menja. Naš osećaj za osvajanje trofeja i dalje je tu - rekao je Ivanović, a zatim dodao:

- Nama je večeras falila završnica, imali smo nekoliko zicera, a onda smo zaboravili da utakmica traje 40 minuta, pogotovo u odbrani. Verujem svojim igračima, znam kako mogu da odigraju, znam da možemo da pobedimo Partizan. Mi verujemo u povratak, mi verujemo u konačnu pobedu.

Crnogorski strateg veruje da će detalji odlučiti šampiona.

- Poznajemo se dosta dobro, odigrali smo da sada sedam utakmica. Odlučiće neki sitni detalji, ali nešto moramo da promenimo kako bi bili bolji.

Konferenciju za medije obeležio je sukob iskusnog trenera i jednog od prisutnih koji je dobacio nešto Ivanoviću.

- Šta sad? Šta ste rekli? Da idem ja? Imajte malo respekta prema meni, ja imam respekta prema vama. Recite sada još nešto slobodno - vidno je bio iznerviran Ivanović.

Podsetimo, šampion AdmiralBet ABA lige postaće ekipa koja prva stigne do tri pobede. Naredni meč na programu je u nedelju od 20.30 u dvorani Aleksandar Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading