OVO JE SVIMA PROMAKLO! Željko Obradović BESAN KAO RIS: Trener Partizana ODGURNUO navijača i IZBACIO ga sa terena! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.06.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je iskusni stručnjak apsolutno u pravu.

OVO JE SVIMA PROMAKLO! Željko Obradović BESAN KAO RIS: Trener Partizana ODGURNUO navijača i IZBACIO ga sa terena! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana posle deset godina osvojili su AdmiralBet ABA ligu.

Crno-beli su savladali večitog rivala, Crvenu zvezdu, sa 3:2 u finalnoj seriji, a u meču odluke bilo je 96:85.

Po završetku utakmice usledilo je veliko slavlje igrača, navijča i stručnog štaba, ali je jedan detalj promakao svima. Željko Obradović bio je srećan zbog titule, ali je želeo da po isteku 40. minuta prvo čestita rivalu, ali su pojedini navijači utrčali i krenuli da slave sa košarkašima.

Ovo je iznerviralo Obradovića koji je besan kao ris odgurnuo jednog navijača i izbacio ga sa terena kako bi prvo odao priznanje svom protivniku.

 

 

Deluje da je iskusni stručnjak apsolutno bio u pravu i da je navijačima, ali i igračima pokazao kako treba da se poštuje rival. Obradović po završetku meča nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

Za mene je najveće zadovoljstvo da je majstorica odigrana u fantastičnoj atmosferi, a šampioni su navijači Partizana. Čestitam im na načinu na koji su nas borili, bez prekida, ubacivanja predmeta na teren, problema... Takođe, oborili su sve rekorde po broju gledalaca, a taj broj je rastao kako je sezona odmicala. Bez njih, ovaj rezultat nikada ne bismo ostvarili - istakao je on, pa dodao:

- Zvezda Meridianbet ima ogroman kvalitet, to su pokazali tokom svih pet utakmica. Imali smo 20 poena razlike posle fenomenalnog prvog poluvremena, ali su se crveno-beli vratili. Uspeli smo da odbijemo nalet i donesemo titulu Partizanu. Zahvaljujem se predsedniku kluba i upravi, celoj radnoj zajednici i mom stručnom štabu koji je najbolji.

Sada je pred Partizanom novi izazov - formirati sastav za predstojeću sezonu. Više na tu temu možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK

24.06.2023 13:13

NIJE nam promaklo ZOC JE VELIKI ISPRAVAN COVEK !