ŠPANCI PIŠU! Zvezda Meridianbet ŽELI igrača Baskonije!

Autor:

Sport

14.07.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su zainteresovani da u svoje redove dovedu Rokasa Gedraitisa.

ŠPANCI PIŠU! Zvezda Meridianbet ŽELI igrača Baskonije!

Foto: Starsport

Rokas Gidraitis

Crvena zvezda Meridianbet je veoma aktivna u prelaznom roku, a najnovije informacije sa Pirinejskog poluostrva donose vest da je Rokas Gedraitis na meti srpskog šampiona.

Krilo Baskonije je već sarađivalo s trenerom Duškom Ivanovićem u klubu iz Vitorije, pa je iskusni stručnjak voljan da ga vidi na Malom Kalemegdanu.

Ovu vest je preneo španski "El Koreo", koji tvrdi da Zvezda Meridianbet nije jedini klub koji želi ovog košarkaša, već imaju konkurenciju iz Italije i Turske.

Gedraitis može da igra na pozicijama dva i tri, a poznat je kao fenomenalan šuter. U Baskoniji je bio među najboljim igračima, dok je u Evroligi beležio nešto više od 10 poena u proseku tokom prethodne sezone, u karijeri u istom takmičenju ima 11.9 poena u proseku.

Foto: Starsport

Rokas Gidraitis

Takođe, Gedraitis je poznat kao vrstan šuter, što govore i njegovi procenti. Ima čak 55.1 odsto šuta za dva poena, 37.5 odsto za tri i 82.5 odsto slobodnih bacanja tokom četiri sezone u Evroligi.

Najveća prednost Crvene zvezde Meridianbet je to što na klupi ima Duška Ivanovića, najzaslužnijeg za dolazak Gdraitisa u Vitoriju, pa se njih dvojica odlično poznaju.

Ipak, konkurenciju klubu sa Malog Kalemegdana prave Olimpija iz Milana i Efes, koji takođe hoće Litvanca u svojim redovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading