DRAMA U MANILI: Portoriko POBEDIO i ODMOGAO Srbiji! Evo ŠTA ovo znači ZA PROLAZ!

Autor:

Sport

01.09.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako ne odgovara ovo izabranicima Svetislava Pešića.

DRAMA U MANILI: Portoriko POBEDIO i ODMOGAO Srbiji! Evo ŠTA ovo znači ZA PROLAZ!

Foto: FIBA

Košarkaši Portorika savladali su Dominikansku Republiku rezultatom 101:97 i tako stavili Srbiju u nezavidnu poziciju pred nedeljni rasplet u grupi I.

Portoriko je tokom meča ispustio 16 poena razlike koje je imao u drugoj četvrtini (37:21), a potom to nadoknadio i prestigao -10 u samoj završnici.

Tremont Voters je predvodio Portoriko do pobede sa 37 poena! Dominikanskoj Republici nije pomoglo ni to što je Karl Entoni Tauns postigao 39 poena.

Republika

Foto: FIBA

Karl Entoni Tauns

 

Situacija je kristalno  jasna. Pred poslednje kolo imaćemo dva direktna duela za plasman u četvrtfinale.

Srbija i Dominikana će odlučivati o jednom, a o drugom Italija i Portoriko. Ako pobedimo, idemo u četvtfinale, ako izgubimo opraštamo se od takmičenja.

Srbija će u poslednjem kolu u nedelju od 14.00  časova igrati protiv Dominikane i uzdaće se u trijumf Portorika nad "azurima", kako bi svojom pobedom prošla dalje kao prva.

Prvo mesto koje Srbija želi donosi za rivala u četvrtfinalu Litvaniju ili Grčku.

Drugo mesto u grupi I vodi na prvoplasirani tim grupe J, a to će najverovatnije biti Sjedinjene Američke Države što svi žele da izbegnu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Др ја

01.09.2023 17:43

Ми губимо против доминиканске републике и немојте се више заносити ,,,идемо кући и тачка јбгд и ово је успех неће да играју само одрађују па ако буде буде ако не ништа крај