SRBIJA ĆE IGRATI U POLUFINALU: Selektor ljutog rivala uveren da "orlovi" dobijaju Litvance

Autor:

Sport

05.09.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma bih voleo da ih vidim tamo, kazao je Aleksandar Sekulić.

SRBIJA ĆE IGRATI U POLUFINALU: Selektor ljutog rivala uveren da "orlovi" dobijaju Litvance

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije uskoro počinju borbu sa Litvanijom u četvrtfinalu Mundobasketa, a ako slavi igraće u polufinalu protiv pobednika iz meča između Slovenije i Kanade. Upravo je selektor "zmajčeka" Aleksandar Sekulić poželeo sreću "orlovima" pred meč uz veliku želju da odmere snage u reprizi finala Evrobasketa iz 2017.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Sekulić

- Veoma bih voleo polufinale između Srbije i Slovenije. Bilo bi mi veoma drago. Utakmica između Srbije i Litvanije je veoma važna za nas, kao i naša utakmica protiv Kanade iz više aspekata. Najvažnije da se borimo za polufinale, imali smo možda ne najtežu grupu, ali teške protivnike. Tako da, došli smo u četvrtfinale, ništa nam nije bilo poklonjeno, morali smo da se izborimo i mislim da smo zasluženo tu. Želimo da nastavimo sa odličnim utakmicama i u završnici takmičenja - rekao je Sekulić, pa nastavio samo o duelu koji sutra igra njegov tim sutra od 14.30:

Razlika između prošlogodišnje utakmice protiv Poljske na Evrobasketu je ta da su uloge drugačije. Tada smo bili favoriti, ali ovde su Kanađani. Tako da, uloge su izmenjene, mislim da ćemo pokušati taj deo u kom su oni favoriti, a inače su odličan tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading