JOVIĆ POBEDU POSVETIO SIMANIĆU: Boriša, volimo te kao brata!

Autor:

Sport

05.09.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boriša nam je prvi put poslao poruku pa mu želimo da se oporavi, rekao je Nikola.

JOVIĆ POBEDU POSVETIO SIMANIĆU: Boriša, volimo te kao brata!

Foto: Starsport

Nikola Jović

Košarkaši Srbije su u polufinalu Svetskog prvenstva! "Orlovi" su razbili Litvaniju sa 87:68 (24:25, 25:13, 24:17, 14:13), pa će u borbi za medalju igrati protiv boljeg iz duela u kojem će sutra snage odmeriti Slovenija i Kanada.

Istovremeno, "orlovi" su prolaskom među četiri najbolje selekcije overili vizu za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. Ceo tim je kreirao pobedu, a jedan od heroja iz senke bio je Nikola Jović koji je dao osam poena.

Foto: Starsport

Boriša Simanić

 

- Sjajan osećaj i još bolje jer smo svi zajedno pokazali koliko možemo da odigramo i pre svega u odbrani su to svi videli i mnogo mi je drago zbog momaka jer su zaslužili ovo i Boriša nam je prvi put poslao poruku pa mu želimo da se oporavi i volimo ga kao brata - počeo je emotivno Jović, pa nastavio:

- Ostali smo zajedno, videlo se posle te utakmice da to nije naš maksimum i to smo pokazali koliko smo zapravo spremni. Imamo šansu da se popravimo, bićemo još bolji i spremićemo se dobro. Imamo Vanju Marinkovića i sve će biti u redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading