KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI: Poceko kao KALIMERO! DRŽALI GA da ne NAPUSTI konferenciju!

Autor:

Sport

05.09.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno emotivno izlaganje...

KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI: Poceko kao KALIMERO! DRŽALI GA da ne NAPUSTI konferenciju!

Foto: Tanjug/AP

Selektor Italije Đanmarko Poceko

Košarkaška reprezentacija SAD demolirala je Italiju rezultatom 100:63 u četvrtfinalu Mundobasketa i tako ih eliminisala iz borbe za medalje, a selektor "azura" Đanmarko Poceko nije dobro podneo ovo, pa je pravio cirkus od konferencije za štampu.

 

 

Moji igrači su kao... Kako se zove ta životinja, ona ne leti... Bumbar! Oni ne lete, znali su da ne znaju a lete, a ipak su došli ovde. Moji igrači nisu zaslužili da igraju protiv Amerike jer su bili prvi u grupi i to je to. To je sport. Volim sve moje igrače i pre meča, a sada čak i više. Čak i više - zagrmeo je Poceko.

Kapiten Italije Nikolo Meli takođe je da svoje viđenje meča.

Mislim da smo uradili sve što smo mogli u našoj grupi, bili smo prvi, ali vrlo sam ponosan da budem deo ovog tima. Zaslužili smo više od četvrfinala, ali treba naučiti da prihvatimo poraz. Bićemo tu sledećeg leta i probati da se plasiramo na Olimpijske igre, a ako se to ne desi vratićemo se sledećeg leta, sledećeg leta - rekao je Meli, a njegov selektor je na to ustao i počeo da aplaudira.

Aplaudirao je Poceko još dugo, da bi rekao "To je to", a onda krenuo da napušta salu.

Jedva su ga zadržali organizatori da ne napusti konferenciju, a na kraju se vratio i bezvoljno odgovarao na još nekoliko pitanja na italijanskom.

Đanmarko je preuzeo ulogu crtanog junaka Kalimera vikavši "nepravda", a ne znamo ko mu je kriv.

Možda reprezentacija Srbije koja je izgubila od njih, ili Portoriko koji je pobedio Dominikansku Republiku, ili neka viša sila.

Sve u svemu Italija je završila svoju misiju na Mundobasketu, po mogu da kukaju do mile volje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading