ZVEZDA JE OTPUSTILA DUŠKA I ZNAO SAM ŠTA TO ZNAČI: Priče o Ivanoviću su mi uterale STRAH u kosti!

Autor:

Sport

13.12.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je bio prepadnut

ZVEZDA JE OTPUSTILA DUŠKA I ZNAO SAM ŠTA TO ZNAČI: Priče o Ivanoviću su mi uterale STRAH u kosti!

Foto: printscreen Euroleague

Neverovatnu košarku igra Baskonija od dolaska Duška Ivanovića na klupu. U Evroligi su pre nekoliko dana savladali Crvenu zvezdu Meridianbet i tako nastavili strašan niz uspešnih rezultata od dolaska crnogorskog stručnjaka, pošto od tada imaju sedam pobeda i samo jedan poraz u najkvalitetnijem evropskom klupskom košarkaškom takmičenju. 

Duško je još jednom pokazao da je "majstor" kada treba da preporodi ekipu, a jedan od igrača koji je doživeo najveći procvat od promene trenera jeste Čima Moneke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BasketNews (@basketnews)

Nigerijski košarkaš je u intervjuu za "Basketnews" otkrio da mu nije bilo svejedno kada je saznao da će Ivanović smeniti dotadašnjeg trenera Baskonije Penjaroju.

- Biću potpuno iskren, priče koje sam čuo o njemu su mi uterale strah u kosti. Čuli smo prvo glasine o tome da će trener Penjaroja dobiti otkaz i to je trajalo nekoliko nedelja. I onda pravo niotkuda Zvezda je otpustila Duška, srce mi je stalo jer sam znao šta to znači, iskren je bio Moneke.

Međutim, vrlo brzo je promenio mišljenje o novom treneru.

- Svi su počeli da mi šalju poruke: "Uf,oh!" Samo sam pomislio: "O, bože, ne". Preznojio sam se. Onda je došao na trening i odmah sam pomislio - ovaj čovek je neverovatan. On je sjajan, odličan. Svi tačno znaju šta treba da rade, otkrio je bek Baskonije.

Nigerijac igra najbolju košarku u karijeri i u Evroligi prosečno beleži 15,4 poena i 6,4 skokova po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading