SFEROPULOS PRED PAO: Moramo da budemo SPREMNI za TEŽAK MEČ!

Autor:

Sport

27.12.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih zna da ga njegov tim očekuje velika borba.

SFEROPULOS PRED PAO: Moramo da budemo SPREMNI za TEŽAK MEČ!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otputovali su u Atinu, gde ih u četvrtak očekuje meč 17. kola Evrolige protiv Panatinaikosa.

Utakmica počinje u 20.15 časova, a ovo će biti idelana prilika da crveno-beli potraže novi brejk nakon trijumfa protiv Makabija.

Trener kluba sa Malog Kalemegdana Janis Sferopulos oprezan je pred susret u Atini.

- Igramo protiv tima koji je u najboljoj formi od početka sezone. Igraju odlično na psihičkom planu i odlazimo im na noge posle tri pobede u gostima. Znamo odakle preti najveća opasnost i moramo da budemo veoma skoncentrisani, ako izgubimo koncentaciju oni će nas kazniti. Za nas je veoma važno da nastavimo da igramo našu igru i da ostvarimo pozitivan rezultat. Moramo da budemo mentalno i fizički spremni za težak meč - rekao je Sferopulos.

Nemanja Nedović takođe je komentarisao meč, a za njega će utakmica biti posebna jer nastupa protiv bivšeg kluba.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

 

- Vezali su par jako dobrih utakmica na gostujućem terenu, na domaćem terenu će biti još teže, ali takođe, mislim da i mi hvatamo neku vrstu zaleta. Energija i atmosfera u ekipi je dobra, i nadam se da ćemo na krilima dobre atmosfere, uspeti da napravimo povoljan rezultat - rekao je Nemanja Nedović.

Crvena zvezda Meridianbet nalazi se na 15. mestu Evrolige sa skorom 6-10, dok Panatinaikos s druge strane deli poziciju 4 sa Partizanom, Valensijom, Monakom, Fenerbahčeom i Baskonijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading