GROBARI ŽESTOKO IZVIŽDALI MILUTINOVA, ZAŠTO?! SAM se spakovao i došao da oseti atmosferu u Areni, a dobio UVREDE! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.03.2024

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nelogičan potez domaćih navijača.

GROBARI ŽESTOKO IZVIŽDALI MILUTINOVA, ZAŠTO?! SAM se spakovao i došao da oseti atmosferu u Areni, a dobio UVREDE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Milutinov: Povređeni srpski reprezentativac u poseti Beogradu

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov, iako trenutno van stroja zbog povrede, odlučio je da poseti Beograd i prisustvuje utakmici između Partizana i njegovog kluba Olimpijakosa. Iako ne može da konkuriše za postavu, Milutinov je, kako pišu grčki mediji, izrazio želju da oseti atmosferu Arene i podrži svoj tim.

Odluka o poseti Beogradu uprkos povredi

Iako je van stroja od kraja januara zbog povrede metatarzalne kosti, Milutinov je samoinicijativno odlučio da se pridruži svom timu u Beogradu.

Međutim, to nije naišlo na odobrenje kod domaćih navijača koji su ga dočekali salvom uvreda poput "pi*ko ciganska", a prilikom ulaska u halu je izviždan.

 

 


Povratak na teren i očekivanja za naredni meč

Iako se spekuliše da bi 4. aprila mogao da se vrati na teren i pomogne Olimpijakosu protiv Crvene zvezde, Milutinov će morati da sačeka zvaničnu potvrdu lekarskog tima. Očekivanja su visoka kako od strane tima, tako i od navijača, jer se meč smatra jednako bitnim za oba tima. Partizanu je potreban trijumf kako ne bi ispao iz trke za plej-in, dok Olimpijakos traži mesto među četiri najbolja tima kako bi što više igrao u Dvorani "Mira i prijateljstva" u nokaut fazi.

Značaj meča za oba tima

Ovaj meč nosi veliki značaj za oba tima. Partizan teži plasmanu u TOP 10, dok Pirejci žele da se pozicioniraju među četiri najbolje selekcije kako bi obezbedili domaćinstvo u četvrtfinalu. Očekuje se da će atmosfera na terenu biti uzbudljiva, a prisustvo povređenog Milutinova dodatno će pojačati emocije navijača i igrača. Pretpostavljamo da će biti i srdačno dočekan od strane domaće publike.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading