PARTIZAN SADA MORA DA SE OSLANJA NA POMOĆ ZVEZDE: Evo šta kaže TABELA posle poraza od Olija!

Autor:

Sport

28.03.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako užasno veče u Areni.

PARTIZAN SADA MORA DA SE OSLANJA NA POMOĆ ZVEZDE: Evo šta kaže TABELA posle poraza od Olija!

Foto: Starsport

Šokantan poraz Partizana od Olimpijakosa

Košarkaši Partizana doživeli su šokantan poraz od Olimpijakosa nakon preokreta rezultatom 69:74. Ovaj poraz je ostavio tim u vrlo teškoj situaciji uoči poslednja dva kola.

Neizvesna borba za plasman na tabeli

Nakon nepotpune 32. runde, situacija na tabeli je vrlo komplikovana. Deveta je Baskonija sa polovičnim skorom 16-16, dok je Efes nakon pobede skočio na deseto mesto sa 15-17. Partizan se nalazi u grupi timova sa 14 pobeda i 18 poraza, zajedno sa Armanijem, Žalgirisom i Valensijom, čineći borbu za plasman vrlo neizvesnom.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Olimpijakos


Borba za opstanak

Partizanu predstoje gostovanje Albi i susret sa Valensijom u poslednjem kolu, dok Efes gostuje Fenerbahčeu, a potom dočekuje Crvenu zvezdu koja bi pobedom nad turskim timom mogla i te kako da pomogne večitom rivalu. S obzirom na izjednačenost timova u borbi za plasman, svaki meč će imati presudan uticaj na konačni ishod.

Bajernove minimalne šanse za prolaz

Bajern je nakon poraza od Barselone ostao na 13 trijumfa, i šanse za prolaz u top 10 su mu minimalne. Sa samo dva kola preostala, svaki bod postaje od presudnog značaja za timove koji se bore za plasman.

Ova sezona Evrolige definitivno donosi veliku dozu uzbuđenja i neizvesnosti, a poslednja dva kola će definitivno biti ključna za konačni raspored na tabeli.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading