OBRADOVIĆ PRED SVIMA U SVLAČIONICI NAHVALIO SMITA! "Ponašao se izvanredno"

Autor:

Sport

17.04.2024

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar početak crno-belih u doigravanju.

OBRADOVIĆ PRED SVIMA U SVLAČIONICI NAHVALIO SMITA! "Ponašao se izvanredno"

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana slavili su u prvom meču četvrtfinala plej-ofa regionalne lige nad Igokeom u Areni sa 94:85.

Trener Partizana Željko Obradović izneo je utiske nakon susreta.

-  Jedan nula u seriji, to je najvažnije, to smo želeli posle ove utakmcie, da idmeo u Laktaše s prvom pobedom. Znamo kako se igra u Plejofu, da sve što se odigra brzo zaboravi, da se ide dalje i da se zahvalim ljudima koji su došli da nas bodre - počeo je Obradović za medije.

Potom je odgovorio i na pitanje novinara o seriji gostiju od 13:0:

Ne sećam se da je bilo 13:0, a i ako je bilo, kakve veze ima, nebitno je. Imali smo kontrolu utakmicu, vodili smo dvocifrenom razlikom, moguće je, ali se ne sećam. Znam da su napravili na početku drugog poluvremenu 7:0, pa sam uzeo tajmaut i napravili smo 10:0, toga se sećam, a ovoga se ne sećam.

Na pitanje da li Partizan može da završi sa Igokeom već u sledećem meču, Žoc je rekao:

Republika

Foto: Starsport

Partizan protiv Igokee

- Ja se najiskrenije nadam da možemo, mi smo igrali tamo bez nekih igrača odličnu utakmicu, a očigledno je da kad je plejof u pitanju, uvek treba da se pripremiš, da promeniš neke detalje, očigledno je da kad je Plejof u pitanju, uvek treba da se pripremiš i promeniš neke detalje, nema sumnje da ćemo i mi i oni da pripremimo, idemo s ciljem da probamo da dobijemo i odemo u polufinale.

Za kraj se dotakao i sve boljeg Džejlena Smita koji je zaslužio da se o njemu priča.

Dobro, kad se vidi, ne samo u statistici za šut, nego i druge stvari da je i odbrambeno i napadački pomaže timu, ja sam već rekao, da se odlično ponašao kad nije igrao, ja sam rekao pred svim igračima u svlačionicu, zahvalio mu se jer je strpljiv, ponašao se izvanredno i to su neki kriterijumi koji su najvažniji, kako radiš na treningu, kako se ponašaš na treningu, tako i igraš. Ja se ne sećam da je neko radio dobro, a igrao slabo na utakmici, radi se suprotno. To su stvari koje smo odavno prošli, zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading