IGRAČ KOG DELIJE I GROBARI OBOŽAVAJU SE POVREDIO U BEOGRADU! Propušta KLJUČNI meč u Evroligi!

Autor:

Sport

18.04.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki hendikep za Špance.

IGRAČ KOG DELIJE I GROBARI OBOŽAVAJU SE POVREDIO U BEOGRADU! Propušta KLJUČNI meč u Evroligi!

Foto: Starsport

Košarkaš Baskonije, Čima Moneke, neće moći da se pojavi na terenu u meču drugog kola plej-ina Evrolige protiv Virtusa, potvrdio je trener Duško Ivanović. Razlog za odsustvo Monekea je povreda levog skočnog zgloba koju je zadobio u prethodnom meču protiv Makabija. Iako će odsustvo Nigerijca biti veliki gubitak za ekipu, Ivanović ističe da se neće predati, već će se suočiti sa izazovom hrabro i odlučno.

Republika

Foto: Starsport

Čima Moneke i Markus Hauard u Beogradu

Ivanović ističe da je tim tokom cele sezone radio naporno kako bi bio nezavisan od pojedinaca, te da će ovo odsustvo biti prilika za ostale igrače da pokažu svoje kvalitete i preuzmu odgovornost. "Borili smo se cele godine da zavisimo samo od nas. Sutra bi to trebalo da bude pozitivan pritisak", naglasio je Ivanović, izražavajući optimizam uoči predstojećeg meča.



Čima Moneke je ove sezone u Evroligi ostvario impresivan prosek od 13,6 poena i 6,6 skokova po utakmici, što jasno pokazuje koliku ulogu ima u timu Baskonije. Ovde je omiljen među navijačima Crvene zvezde i Partizana zbog poštovanja koje stalno iskazuje prema pristalicama oba kluba.


Meč između Baskonije i Virtusa zakazan je za sutra od 20.30 časova u Vitoriji. Pobednik ovog duela će se plasirati u četvrtfinale plej-ofa Evrolige, gde ih čeka madridski Real. Očekuje se da će ovo biti izuzetno uzbudljiv meč sa velikim ulogom za obe ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading