ŽELJKO OBRADOVIĆ NOSI DRES STAROG KLUBA! Da li ovo znači NEŠTO? (FOTO)

Autor:

Sport

19.04.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u prošlost!

ŽELJKO OBRADOVIĆ NOSI DRES STAROG KLUBA! Da li ovo znači NEŠTO? (FOTO)

Foto: Starsport

Kada je reč o uspesima u evropskoj košarci, ime Željka Obradovića je neizostavno. Sa čak devet osvojenih pehara šampiona Evrope, on se ističe kao jedan od najuspešnijih trenera u istoriji ovog sporta. Obradović je ostavio neizbrisiv trag u pet različitih klubova, pokazujući svoju izuzetnu sposobnost vođenja timova ka vrhuncu evropske košarke.


Nakon impresivne karijere širom Evrope, stručnjak pun iskustva se vratio u tabor Partizana pre tri godine. Za ovaj tim, koji predstavlja njegov početak u košarci, vezuju ga posebno emotivni momenti. Još 1992. godine, zajedno sa Partizanom, osvojio je Evroligu, obeležavajući početak jedne sjajne i bogate karijere.



Na društvenim mrežama Huventuda, nedavno je osvanula slika sa treninga Partizana, gde je Obradović obukao dres Huventuda, španskog kluba kojeg je tada porazio u finalu, ali sa kojim je takođe ostvario značajne uspehe kasnije. Uz njega je bio i njegov pomoćnik i desna ruka iz vremena provedenog u Huventudu, Đozep Marija Iskiredo. Njih dvojica su sa osmehom na licu evocirali uspomene na blistave dane u istoriji španskog kluba. Fotografija ovog momenta objavljena je na društvenim mrežama Huventuda, uz srca u bojama kluba, simbolizujući duboku povezanost i poštovanje između Obradovića i ovog španskog tima.

Podsetimo, Žoc je odavno nagovestio potpisivanje novog ugovora sa crno-belima, ali za sada nema nikakve potvrde, iako je, po rečima uprave, sve već gotovo rešeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading