ČOVIĆ IZNEO NEOTKRIVENE DETALJE O PANTERU: Prvi čovek Zvezde otkrio zbog čega je Kevin napustio Mali Kalemegdan!

Autor:

Sport

20.04.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek crveno-belih otkrio koliko je Panter zarađivao u Zvezdi.

ČOVIĆ IZNEO NEOTKRIVENE DETALJE O PANTERU: Prvi čovek Zvezde otkrio zbog čega je Kevin napustio Mali Kalemegdan!

Foto: Starsport

Kevin Panter, američki košarkaš, ostavio je značajan trag u Crvenoj zvezdi tokom sezone 2019/20, kada je za klub nastupao pod vođstvom trenera Šakote. Iako je odradio fantastičan posao, Panter je napustio Crvenu zvezdu nakon što je dobio veću ponudu od Olimpije iz Milana. Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana, otkrio je da je nedostatak novca bio glavni razlog zašto Panter nije ostao u Zvezdi.

Odluka Kevina Pantera da napusti Crvenu zvezdu zbog veće ponude koju je dobio od Olimpije iz Milana izazvala je razočaranje među navijačima. Čović je otkrio da je Panter izrazio želju da ostane u Crvenoj zvezdi, ali je bio primoran da prihvati unosniju ponudu koju mu je pružio klub iz Milana.

Foto: Starsport

 

Nakon jedne sezone provedene u Milanu, Kevin Panter se vratio u Srbiju, ali ovoga puta kao član Partizana, gde je postao kapiten i ključni igrač pod vođstvom trenera Željka Obradovića. Panter je bio ključni igrač u evroligaškim nastupima, beležeći u proseku 15 poena po utakmici.

Ovaj prelazak iz Crvene zvezde u Partizan predstavljao je značajan korak u karijeri Kevina Pantera, a njegova odluka da prihvati ponudu Partizana pokazala se kao ključna za dalji razvoj njegove karijere. Amerikanac je postao ljubimac Grobara i neizostavni šraf Željka Obradovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading