MIJAILOVIĆ OTKRIO BUDŽET PARTIZANA: Prvi čovek crno-belih jasan!

Autor:

Sport

22.04.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Morate u obzir da uzmete poreze koje plaćate u državi u kojoj se nalazite.''.

MIJAILOVIĆ OTKRIO BUDŽET PARTIZANA: Prvi čovek crno-belih jasan!

Foto: Starsport

Sezona 2023/24 bila je obeležena rekordnim budžetima za Partizan i Crvenu zvezdu, ali rezultati nisu bili u skladu sa uloženim sredstvima. Predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović, istakao je da novac nije garancija za uspeh, naglašavajući konkurentnost srpskih klubova u Evroligi, ali i upozoravajući da veći budžet ne garantuje automatski bolje rezultate.

- Neto budžet Partizana je među osam ekipa u Evroligi, jer morate u obzir da uzmete poreze koje plaćate u državi u kojoj se nalazite. Nikada nisam rekao da je novac garancija da ćeš biti prvi, treći ili peti. Imate ekipe koje su imale daleko veći budžet pa su bili daleko od vrha, ali nastavljaju da se bore. Naš budžet sigurno nije za potcenjivanje, naprotiv - naveo je Ostoja i dodao:

- Naši budžeti su konkurentni budžetima u Evropi, nisu za prve četiri, ali od četvrte do 15. pozicije jesu. Milano je doveo Nikolu Mirotića, pa Šabaza Nejprija, Etore Mesina nije jeftin trener pa su drugu godinu uzastopno imali užasnu sezonu - jasan prvi čovek Partizana.

I pored ambicioznih ciljeva, Partizan nije uspeo da se plasira među deset najboljih ekipa, ali Mijailović ističe da neće kritikovati klub zbog postignutih rezultata.

- Ja ljudima u klubu na ove rezultate i ovu sezonu neću ništa negativno reći. Jer ne možete da kažete negativno. Znamo da nismo ispunili cilj, ali to ne sme da bude nešto što nas ruši, remet i kvari koncept za sledeću godinu. Moramo da budemo bolji naredne sezone, ali garancija nema - zaključio je Mijailović za Sport Klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading