BOMBA U NAJAVI: Željko Obradović je na njega bacio oko - Partizan krenuo u formiranje tima za F4 Evrolige!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema šale sa strategom Partizana.

BOMBA U NAJAVI: Željko Obradović je na njega bacio oko - Partizan krenuo u formiranje tima za F4 Evrolige!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Nadali su se svi u redovima crno-belih znatno uspešnijoj evroligaškoj sezoni, ali je Košarkaški klub Partizan ipak morao da se pomiri sa činjenicom da u aktuelnoj sezoni neće biti deo završnice elitnog evrospkog košarkaškog takmičenja.

Kako se navedeno ne bi ponovilo i u narednoj sezoni, uz ogradu da i dalje nije poznata sudbina srpskih klubova u Evroligi za sezonu 2024/25, Partizan već sada pokazuje želju da bude aktivan na tržištu i da što pre obezbedi potpise koji bi garantovali iskorak u svim takmičenjima.

Prema informacijama italijanskog novinara Matea Andreanija, aktuelni šampion ABA lige, Košarkaški klub Partizan, navodno je zainteresovan za angažovanje košarkaša Bajerna, Serža Ibake (34). Ibaka trenutno igra za nemački tim, ali se spekuliše da mu klub neće ponuditi novi ugovor na kraju sezone. Andreani se poziva na svoje izvore i ističe da crno-beli prate situaciju i da je centar po ukusu trenera Željka Obradovića.

 

 

Ibaka je ove sezone u Evroligi beležio prosečno 12,6 poena, 6,8 skokova, 1,2 asistencije i 1,2 blokade po meču, što ga čini značajnim pojačanjem za bilo koji tim. Prema Andreanijevim tvrdnjama, Partizan prati situaciju oko Ibake i mogao bi da pokuša da ga dovede u svoje redove.

Pred košarkašima Partizana je sada najvažniji deo sezone. Crno-beli su uspešno preskočili četvrtfinalnu rundu plej-ofa ABA lige gde su u dva meča eliminisali Igokeu, a na putu ka novom velikom finalu imaće ni malo lak zadatak protiv podgoričke Budućnosti koja je u aktuelnoj sezoni na Jadranu pokazala da ima i znanja i hrabrosti da se suprostavi vodećem dvojcu regionalne košarke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading