ŠOK U PORODICI JOKIĆ: Nikolin brat pod istragom, evo i zbog čega!

Autor:

Sport

23.04.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal.

ŠOK U PORODICI JOKIĆ: Nikolin brat pod istragom, evo i zbog čega!

Foto: Tiktok.com/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa došli su do pobede nad Los Anđeles Lejkersima nakon dramatične završnice rezultatom 101:99 u okviru drugog meča plej-ofa NBA lige. Tim iz Kolorada je poveo sa 2:0 u seriji koja se sada seli u Los Anđeles.

Srpski centar, Nikola Jokić postigao je novi tripl-dabl uz učinak od 27 poena, 20 skokova i 19 asistencija. Uzbudljivo je bilo na parketu, ali ništa manje tenzija bilo je i na tribinama, gde je u epicentru zbivanja bio Strahinja, stariji brat srpskog košarkaša.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama se može videti da je  tokom meča je došlo do rasprave Strahinje Jokića sa jednim od navijača, nakon čega je Nikolin brat ustao sa svog mesta, prišao neidentifikovanom navijaču i udario ga pesnicom u glavu.

 

 

Nakon ovog incidenta, NBA liga je pokrenula istragu povodom incidenta u kojem je brat dvostrukog MVP-a NBA lige, Strahinja Jokić, udario jednog navijača. Prema navodima TMZ Sporta, sve okolnosti ovog incidenta će biti pažljivo ispitane. Incident je izazvao žestoku debatu o ponašanju igrača i navijača na sportskim događajima.

Ovo nije prvi put da su braća Jokić bila u centru pažnje zbog sukoba na terenu. Pre tri godine, Nikola Jokić se našao u sukobu sa Markifom Morisom, što je takođe izazvalo veliku pažnju javnosti. Takvi incidenti dodatno obogaćuju priču o ovoj sportskoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Prle

23.04.2024 18:57

Tužba brale i uzmi im pola miliona dolara.