BARSA PORAŽENA NA SVOM TERENU OD OLIMPIJAKOSA: Tim iz Pireja poveo u seriji protiv Katalonaca!

Autor:

Sport

24.04.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki tim ostvario bitan trijumf.

BARSA PORAŽENA NA SVOM TERENU OD OLIMPIJAKOSA: Tim iz Pireja poveo u seriji protiv Katalonaca!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkašk Olimpijakosa ostvarili su važnu pobedu u prvom meču četvrtfinalne serije Evrolige, pobedivši Barselonu rezultatom 77:75. Grčki tim je uspeo da preokrene rezultat u svoju korist i preuzme prednost domaćeg terena.

Olimpijakos je tokom celog susreta uspevao da kontroliše meč, iako je Barselona uspela da preokrene rezultat u drugoj deonici. Ključni momenat utakmice bio je kada je Olimpijakos stigao do dvocifrene prednosti od +10 (34:44), koju je uspeo da sačuva do samog kraja utakmice.

U trećem kvartalu, Olimpijakos je imao maksimalnu prednost od +13, ali je Barselona uspela da se vrati serijom od 8:0 sredinom poslednje deonice, prikazujući izuzetnu borbenost i upornost. U završnici utakmice, Barselona je nekoliko puta pokušala da se vrati, ali je Olimpijakos uspeo da odbije njihove napade.

Zanimljivo, u poslednjem minutu, Nikola Laprovitola je propustio šansu da donese izjednačenje Barseloni na 72:75. Takođe, Filip Petrušev je doživeo povredu kolena tokom utakmice, a njegovo stanje će biti dodatno procenjeno nakon obavljenih pregleda.

Tokom meča, istakli su se Najdžel Vilijams-Gos sa 15 poena, Ajzee Kenan sa 14 poena, Filip Petrušev sa 12 poena i pet skokova, kao i Mustafa Fal sa 11 postignutih poena. Sa druge strane, u ekipi Barselone, Vili Ernangomes i Džabari Parker su postigli po 13 poena, dok su Aleks Abrinjes i Riki Rubio dodali 11 odnosno 10 poena.

Naredni meč u ovoj seriji igraće se takođe u Barseloni za dve večeri, a ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju nastavak uzbudljive borbe između Olimpijakosa i Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading