JOKIĆEV BRAT SAZNAO SVOJU SUDBINU POSLE TUČE! NBA liga i policija Denvera presekli!

Autor:

Sport

25.04.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu to trebalo.

JOKIĆEV BRAT SAZNAO SVOJU SUDBINU POSLE TUČE! NBA liga i policija Denvera presekli!

Foto: Tiktok.com/printscreen

Incident na tribinama i reakcija NBA lige

Nakon incidenta na utakmici Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, gde je došlo do fizičkog sukoba između Strahinje Jokića, Nikolinog brata, i jednog od navijača, javnost je bila uznemirena. Dok je centar Denvera dominirao na terenu, njegova braća su se našla u fizičkom sukobu na tribinama, što je izazvalo haos među prisutnima.

Reakcija policije i NBA lige

Republika

Foto: Tanjug/AP

Strahinja i Nikola Jokić


Iako se oglasila policija Denvera i najavila istragu povodom ovog incidenta, za sada nema konkretnih informacija o daljim koracima. S druge strane, "TMZ Sports" prenosi da NBA liga nije izrekla nikakvu zabranu Strahinji Jokiću i da može prisustvovati narednoj utakmici u Los Anđelesu, gde će Lejkersi dočekati Nagetse.

Bezbednost i mogućnost prisustva utakmici u Los Anđelesu

Izvor navodi da u ovom trenutku ne postoji policijska zabrana koja bi sprečila Strahinju da prisustvuje utakmici, što znači da je trenutno slobodan da se pojavi na meču. Ova informacija izazvala je pažnju javnosti, koja će sa nestrpljenjem pratiti da li će se Strahinja ponovo naći na tribinama i kakav će biti ishod ove situacije.

Nikolina supruga i ćerkica prisutne na utakmici

Uz sve ovo, zanimljivo je istaći da je na pomenutoj utakmici prisustvovala i Nikolina supruga sa ćerkicom Ognjenom, što dodatno baca svetlo na kompleksnost ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading