EKSKLUZIVNO! VELIKI SKANDAL, POZNATI SUDIJA BOLTAUZER UKRAO PARFEM: Policija ga privela odmah na aerodromu

Autor:

Sport

26.04.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac ostao bez teksta kada smo ga pozvali.

EKSKLUZIVNO! VELIKI SKANDAL, POZNATI SUDIJA BOLTAUZER UKRAO PARFEM: Policija ga privela odmah na aerodromu

Foto: Starsport

Matej Boltauzer

Matej Boltauzer, poznati košarkaški sudija iz Slovenije našao se u srcu skandala! Tačnije, nije se našao, već je sam napravio sramotan potez i odvažio se da krade! Prema ekskluzivnom saznanju Republike, sudija najvišeg ranga, koji deli pravdu u Evroligi, AdmiralBet ABA ligi, ali i na velikim reprezentativnim takmičenjima, uhvaćen je u krađi!

Da skandal bude veći, on je samo dan ranije sudio utakmicu Evrolige između Partizana i Monaka. Podsetimo, utakmica je odigrana 5. decembra prošle godine u okviru 12. kola Evrolige, a crno-beli su slavili posle produžetka sa 89:85.

Republika

Foto: Starsport

Duel Partizana i Monaka koji je sudio Boltauzer dan pred krađu

Boltauzer se odvažio da na aerodromu "Nikola Tesla", dakle po povratku iz Beograda posle pomenutog meča, ukrade jedan Tom Ford parfem vreda 221 evro, kao da je običan razbojnik a ne sudija, koji treba da vodi računa o pravdi, ako ne već i o svom ugledu. Na njegovu nesreću, prodavnica iz koje je pokušao da odnese parfem je dobro obezbeđena, pa ga je policija na aerodromu uhvatila na delu i odmah ga privela.

Tada je Boltauzer shvatio da nema kud, već se odlučio za njega najbezbolniju opciju pa je priznao krivično delo i sklopio nagodbu kak bi sebi olakšao kaznu. Ali i kako bi pokušao da zataška skandal koji je napravio kako to ne bi uticalo na njegov ugled i kako bi nastavio da se bavi svojim poslom kao da se ništa nije desilo.

Foto: printscreen/instagram

Loše se maskirao: Boltauzer (beli sako) sa prijateljima

Da ne želi da priča o tome i da mu je jedini cilj da zataška aferu, Matej Boktauzer je priznao i u razgovoru za Republiku. Slovenac se uredno javio na broj dostupan redakciji, ali kada je čuo o čemu se radi promenio je ton i jedva izustio samo nekoliko reči.

- Ne znam ništa o tome. Izvinite, ne mogu da pričam - rekao nam je Boltauzer.

Imajući u vidu šta se desilo, kao i to da je on neko ko treba da vodi računa o sprovođenju pravde, pa makar i na košarkaškom terenu, ostaje da se vidi kako će ovaj greh uticati dalje na karijeru Slovenca. Odgovor ćemo dobiti već narednih dana ukoliko (ne)bude delegiran za naredne utakmice.

Međutim, neće biti iznenađenje ako se Boltauzer izvuče. On se mnogo puta izvlačio kada je sudio na štetu određenih klubova, pre svega srpskih. Naime, ne mali broj puta su i Crvena zvezda i Partizan tvrdili da ih je Boltauzer oštetio i za svoje stavove prilagali dokaze, kao što je sada policija imala dokaze za krađu parfema.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
sebi bitan

26.04.2024 13:24

Čovek je kleptoman, to je bolest.