KNEŽEVI SERVIRALI OSVETU FENERU: Monako izjednačio u seriji, sledi okršaj u Istanbulu!

Autor:

Sport

26.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski tim nije mogao do prednosti.

KNEŽEVI SERVIRALI OSVETU FENERU: Monako izjednačio u seriji, sledi okršaj u Istanbulu!

Foto: www.profimedia.rs

U drugoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige, košarkaši Monaka uspeli su da poravnaju rezultat protiv ekipe Fenerbahčea, ostvarivši pobedu rezultatom 93:88. Ova pobeda sprečila je tursku ekipu da stekne dve meč lopte pred duele u Istanbulu, pružajući nadu Kneževima u dalji napredak u takmičenju.

Džordan Lojd se istakao kao čovek odluke za tim Saše Obradovića, preuzimajući odgovornost i postigavši poslednjih šest poena za svoj tim, uključujući ključnu trojku kojom je rešio pitanje pobednika. Utakmica je bila turbulentna, sa Monakom koji je sjajno krenuo i stekao dvocifrenu prednost u prvoj četvrtini, da bi Fenerbahče uspeo da se vrati u igru i svede razliku na samo četiri poena do poluvremena.

Fenerbahče je nastavio agresivno i uspešno igrajući u trećoj četvrtini, stičući devet poena prednosti pred poslednjih deset minuta. Međutim, Monako se nije predao, odgovarajući snažnim početkom u četvrtoj četvrtini, rezultirajući izjednačenom igrom u završnici.

Najefikasniji igrači domaće ekipe bili su litvanski centar Domantas Monteijunas sa 18 poena, Džordan Lojd sa 15 poena i Eli Okobo sa 13 poena, dok su u ekipi Fenerbahčea najviše poena postigli Tajler Dorsi sa 25 i Skoti Vilbekin sa 23 poena.

Sledeći meč između ove dve ekipe zakazan je za sredu u Turskoj, obećavajući još jednu uzbudljivu utakmicu u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading