I PRE IZLASKA NA TEREN DOVEO JE FANOVE DO EKSTAZE: Dončić na utakmicu stigao u roze-ljubičastom automobilu - evo o čemu se radi! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.04.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je oduševio fanove...

I PRE IZLASKA NA TEREN DOVEO JE FANOVE DO EKSTAZE: Dončić na utakmicu stigao u roze-ljubičastom automobilu - evo o čemu se radi! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/dallasmavs

U noći između petka i subote odigrala su se tri uzbudljiva meča prve runde plej-ofa NBA lige.

Košarkaši Dalasa savladali su ekipu LA Klipersa rezultatom 101:90, a meč je obeležio, ko drugi do Luka Dončić koji je ubacio 22 poena i bio je najzaslužniji za trijumf njegove ekipe i sticanje prednosti u seriji u kojoj Dalas sada vodi sa 2:1.

Međutim i pre same utakmice slovenački reprezentativac se našao u epicentru interesovanja medija. On je na meč došao na spektakularan način.

Slovenački košarkaš je stigao na meč u specijalnom roze-ljubičastom "ševroletu", koji je deo kampanje patika "Luka 3" pod pokroviteljstvom legendarnog košarkaša Majkla Džordana.Automobil, modela "Ševrolet Kamaro", nosi broj 77, isti broj koji Dončić nosi na svom dresu, kao i logo Majkla Džordana, čime je automobil postao sinonim za "njegovo leteće visočanstvo". Inspirisan čuvenom video igricom "Midnight racer", ovaj automobil je definitivno bio nezaobilazan deo Dončićeve pojave.

 

 

Dončićeva pojava van terena nije samo odraz njegovog ličnog stila, već i indikator njegove sve veće popularnosti i uticaja kako u košarkaškom svetu, tako i u svetu mode i marketinga. Njegova saradnja sa Majklom Džordanom i promocija patika "Luka 3" dodatno su povećale interesovanje za njegovu ličnost i brend.

Ovakav neobičan dolazak na utakmicu definitivno je ostavio snažan utisak na prisutne gledaoce i navijače, dok je Dončić još jednom demonstrirao svoju originalnost i samopouzdanje van terena. Njegova sposobnost da privuče pažnju i izazove interesovanje van terena samo dodatno potvrđuje njegovu status zvezde koja je mnogo više od košarkaša.

Luka Dončić, mladi košarkaški talent koji osvaja i teren i van njega, nastavlja da intrigira javnost svojim nekonvencionalnim pristupom i izuzetnim sportskim umećem. Očekuje se da će njegov uticaj i popularnost nastaviti da rastu kako na terenu, tako i van njega.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading