GROBARI, STIGLE SU NOVE SJAJNE VESTI: Važna informacija uoči završnice ABA lige - evo gde možete pratiti prvi duel Partizana i Podgoričana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.04.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da započnu odlučujuće borbe u regionalnom takmičenju.

GROBARI, STIGLE SU NOVE SJAJNE VESTI: Važna informacija uoči završnice ABA lige - evo gde možete pratiti prvi duel Partizana i Podgoričana!

Foto: Starsport

Regionalna ABA liga je stigla do same završnice. U takmičenju su ostale četiri najbolje ekipe Jadrana koje će se boriti za "prsten", a uoči starta polufinalne serije, stigla je vest koja je obradovala sve navijače Partizana.

Aktuleni osvajač ABA lige, Košarkaški klub Partizan nakon što je u prethodnoj rundi eliminisao Igokeu, na putu ka novom velikom finalu odmeriće snagu sa podgoričnom Budućnosti, ekipom koja je 2018. godine stigla do prvog i za sada jedinog trofeja u regionalnom takmičenju, a koja je u četvrtfinalu ovogodišnjeg plej-ofa, bez većih problema eliminisala ekipu Zadra u dva odigrana meča.

Nakon što su pre samo dva dana navijači crno-belih sa oduševljenjem primili vest da će trofejni trener Željko Obradović i u naredne dve sezone sedeti na klupi kluba iz Humske, danas stižu nove dobre informacije.

Naime, prvi polufinalni susret u setiji između Partizana i Budućnosti iz Podgorice, uz standardan prenos na TV Arenasport Premium 1, biće emitovan i na televiziji B92, tako da će meč moći da prate sve pristalice crno-belih boja koje se danas ne budu našle pod svodovima "Beogradske Arene".

Foto: Starsport

Grobari će ponovo dobro popuniti tribine "Beogradske Arene"

 

Da podsetimo, meč ekipa iz srpske i crnogorske prestonice na programu je od 18.30 časova.

Kada je reč o drugom polufinalnom paru, u njemu se sastaju Crvena zvezda i Mega. Crveno-beli su u prethodnoj rundi eliminisali podgorički Sportski centar, dok je Mega priredila možda i iznenađenje savladavši u dve utakmice ljubljansku Cedevit Olimpiju.

Prvi duel ove serije n programu je u petak 3. maja sa početkom od 19 ćasova, a usled zauzetosti najveće dvorane na Balkanu, meč će biti odigran u hramu srpske košarke, dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading