GROBARI DA SE ZAHVALE MARINKOVIĆEVOJ MAJCI! Vanjina mama MANIFESTOVALA povratak sina u Partizan!

Autor:

Sport

01.05.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesno je da ćemo ga gledati u crno-belom dresu ponovo.

GROBARI DA SE ZAHVALE MARINKOVIĆEVOJ MAJCI! Vanjina mama MANIFESTOVALA povratak sina u Partizan!

Foto: FIBA

Vanja Marinković

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, najavio je da bi tokom leta mogli da vidimo značajna pojačanja u redovima crno-belih, a povratak domaćih igrača je takođe u planu. Jedno od najzvučnijih imena koje se pominjalo u vezi sa Partizanom je Vanja Marinković, a danas je od izraelskog novinara Arela Ginsbera stigla potvrda da je srpski reprezentativac postigao usmeni dogovor sa crno-belima da se ovog leta vrati u Beograd!

Vanja je već jednom nosio kapitensku traku u Partizanu, postavši tako najmlađi kapiten pod vođstvom legendarnog Duška Vujoševića. Nakon šest godina u Beogradu, Marinković je otišao u Španiju, gde je igrao za Valensiju i Baskoniju.

Interesantno je da je Vanjina majka Dragana već pre osam godina u emisiji Sportska budućnost Srbije na RTS-u izjavila da vidi svog sina kako nastupa pod vođstvom Željka Obradovića. Ona je tada istakla da je Vanja tada bio kod "najboljeg domaćeg trenera" Duška Vujoševića, te da bi sledeći korak mogao biti rad sa Željkom.

- On je sad kod Duleta Vujoševića i to je meni sada vrhunac domaćeg trenera. Nema boljeg od njega. Sledeći kod kojeg bi mogao da ode je Željko - rekla je tada Vanjina majka za RTS.

Navijači Partizana su s nestrpljenjem očekivali mogući povratak Vanje Marinkovića, posebno nakon njegovih impresivnih nastupa u dresu Baskonije ove sezone, kao i osvajanja srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Manili sa reprezentacijom Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bob

01.05.2024 17:38

Nemojte da nagađate,Vanja je još uvek igrač Baskonije i kad i ako potpiše onda je igrač Partizana