KAKO JE JOKIĆ PLAKAO U SOMBORU POSLE SREBRA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Možda mu ovaj video pomogne da se brže odluči da igra za Srbiju u Parizu (VIDEO)

Autor:

Sport

01.05.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bogme, tamo je lakše bilo Bog te mazo... "

KAKO JE JOKIĆ PLAKAO U SOMBORU POSLE SREBRA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Možda mu ovaj video pomogne da se brže odluči da igra za Srbiju u Parizu (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Ove godine na Olimpijskim igrama u Parizu, košarkaši Srbije bi mogli da se pojave u najjačem sastavu ikada, a prošlu medalju su osvojili u Riju 2016. godine. Do početka Olimpijskih igara 2024. ostalo je još 86 dana, a pitanje je u kakvom će se sastavu Srbija pojaviti. Selektor Svetislav Pešić još uvek nije otkrio kome će ukazati poverenje, a glavno pitanje je da li će Nikola Jokić, koji je nosio dres reprezentacije na prethodnim Olimpijskim igrama na kojima smo nastupili, igrati ove godine.

Posebno se pamti šta je košarkaška reprezentacija Srbije napravila u Riju 2016. godine. U sastavu Srbije tada su bili brojni talentovani igrači kao što su kapiten Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović, Stefan Marković, Nikola Kalinić, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, i drugi. Srbija je prošla kroz brojne izazove tokom takmičenja, a najupečatljiviji trenuci su bili pobeda nad Hrvatskom i osveta Australiji za prethodni poraz.

Po povratku iz Rija, košarkaši su imali veličanstven doček u Srbiji. Nikola Jokić je posebno emotivno doživeo doček u svom rodnom Somboru, gde jedva da je mogao da se obrati zbog silnih emocija.

- Teško mi je, ovaj... - rekao je Jokić pre nego što je krenulo da se ori: "Nikola, Nikola, Nikola...", a potom oduševio sve odgovorom na pitanje spikera da li je lakše sada ili u Riju:

- Bogme, tamo je lakše bilo Bog te mazo... - nastavio je sada najbolji košarkaš planete već nekoliko godina zaredom.

Osam godina kasnije, ova scena bi mogla da se ponovi. Na njemu je da odluči...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading