ŽOC SE DOTAKAO PONAŠANJA NAVIJAČA BUDUĆNOSTI: Trener Partizana imao posebnu poruku za Grobare! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruća atmosfera u Morači.

ŽOC SE DOTAKAO PONAŠANJA NAVIJAČA BUDUĆNOSTI: Trener Partizana imao posebnu poruku za Grobare! (VIDEO)

Foto: youtube/screenshot

Košarkaši Partizana Budućnosti odmerili su snage u okviru drugog meča polufinala AdmiralBet ABA lige u Morači od 18.00 časova. Podgoričani su pobedili crno-bele rezultatom 74:73 i izjednačili u seriji. Trener akutelnog šampiona regionalnog takmičenja, Željko Obradović izneo svoje utiske nakon susreta.

- Prva stvar koju želim da uradim je da čestitam Budućnosti na pobedi. Serija je 1:1, nije bitno da li je pola koša ili 10 ili kako god, rezultat je važan, pobeda, serija se vraća u Beograd. Mislim da smo igrali prilično dobro,. Imali smo 5 izgubljenih lopti za redom, Budućnost je uspela da se vrati. onda su oni imali dobijenu utakmicu, a mi smo igrali agresivnu odbranu, poentirali iz teških situacija a promašivali otvorene šuteve. Borbenost na nivou,l ali biće potrebno malo više da bismo se plasirali u finale - jasan je Žoc.

Nakon meča, novinari su postavili pitanje o tenzijama i ponašanju navijača. 

- Moja poruka je ona od prvog dana od kada sam se vratio u Partizan. Ovo je samo košarka i treba da se završi pričom o košarci. nikakve tenzije nam ne trebaju. Mi smo klub koji sa ekipom Budućnosti gaji odlične odnose. Koristim priliku da pozovem navijače Partizana da navijaju fer i korektno i da bolji treba da ide u finale. To je jedina poruka koju dajem od prvog dana od kako sam se vratio u Partizan - poručio je Željko i dodao:

- Ne nameravam da odustanem od toga jer smatram da su te stvari najbitnije u našim životima. Treba da budeš čovek i da se ponašaš fino, kulturno i pristojno. Vi imate i neke druge primere. Pero je kod vas, nije kod mene - naveo je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading