ZVEZDINA TITULA SE SLAVILA I PREKO OKEANA: Dončić čestitao crveno-belima na trofeju, a oglasio se i miljenik Delija!

Autor:

Sport

20.05.2024

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac zna za koga da navija!

ZVEZDINA TITULA SE SLAVILA I PREKO OKEANA: Dončić čestitao crveno-belima na trofeju, a oglasio se i miljenik Delija!

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić, reprezentativac Slovenije i jedna od najvećih zvezda NBA lige, oduvek je pokazivao simpatije prema crveno-belima. Iako nikada nije zaigrao za Crvenu zvezdu, njegova ljubav prema ovom timu nije prestala ni u dalekom Teksasu, gde trenutno igra. Nedavno je ispratio treći duel finalne serije ABA lige u kojem su crveno-beli pobedili rezultatom 82:76. Nakon toga, na svom Instagram nalogu podelio je sliku na kojoj su igrači Zvezde uz natpis Šampioni.

Foto: Instagram/lukadoncic/screenshot

 

Pored Dončića, još jedan NBA igrač se oglasio u znak podrške Crvenoj zvezdi. Nikola Vučević, centar Čikago Bulsa, preko Tvitera je označio Zvezdu uz kratku poruku – „Bravo“ i crveno-bele kružiće. Takođe, Čarls Dženkins, bivši košarkaš Crvene zvezde, oglasio se porukom „Bravo momci“ i podelio snimak Dejana Radonjića kako trlja ruke.

 

 

 

 

Očigledno je da uspeh Crvene zvezde nije prošao neprimećeno čak ni u svetu NBA, gde su se poznate ličnosti oglasile kako bi čestitale timu sa Malog Kalemegdana. Ova podrška iz sveta košarke samo potvrđuje koliko je Crvena zvezda ostavila trag u svetskom sportu i koliko je njen uspeh važan i priznat širom planete.

Tako su crveno-beli vratili trofej ABA lige nakon dve godine, a ovim trijumfom su obezbedili direktno učešće u Evroligu. Zvezdi je ovo drugi trofej ove sezone, a imaće uskoro priliku da se bore za treći u Superligi Srbije. Imaće četa Željka Obradovića dosta motiva da dođu bar do jedne titule ove takmičarske godine. Svakao oba tima očekuje ozbiljan prelazni rok kako bi se napravila ozbiljna ekipa za Evroligu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading