OVAKO JE ŽELJKO OBRADOVIĆ ČESTITAO IGRAČIMA ZVEZDI NA POBEDI: Ovo niste videli u TV prenosu (FOTO)

Autor:

Sport

20.05.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doživeli krah.

OVAKO JE ŽELJKO OBRADOVIĆ ČESTITAO IGRAČIMA ZVEZDI NA POBEDI: Ovo niste videli u TV prenosu (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su doživeli poraz i u trećoj utakmici AdmiralBet ABA lige od Crvene zvezde, ostavši tako bez regionalne titule. Trener kluba iz Humske, Željko Obradović, nije uspeo da ostvari pobedu u finalnoj seriji posle četvrt veka. Iako je Partizan bio konkurentan u sve tri utakmice, jasno je da je mnogo toga moralo da bude bolje u igri crno-belih.

Iako je na konferenciji posle meča Žoc aludirao na neke stvari nevezane za košarku u Jadranskoj ligi, posle same utakmice prišao je da sportski čestita igračima iz rivalskog tabora.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović čestita Davidovcu

Podsetimo, ovo je prvi put od 1999. godine da je najtrofejniji evropski trener ostao bez pobede u plej-of seriji. Prethodni put se to dogodilo dok je bio na klupi Benetona iz Treviza, kada je Vareze slavio sa 3-0. Takođe, Partizan i Obradović su doživeli šest uzastopnih poraza od Crvene zvezde, što je nezabeleženo kada je u pitanju ekipa iz Humske.

Iako je poražen u finalnoj seriji, Željko je izrazio uverenje da će Partizan i naredne sezone igrati u Evroligi.

Ne opterećuje me dilema koja se pojavljuje u medijima. Siguran sam da će Partizan igrati Evroligu i naredne sezone. Uveren sam da će čelnici elitnog takmičenja doneti takvu odluku jer Partizan to zaslužuje po svim parametrima, izjavio je Obradović na konferenciji za medije.

Tokom leta, Obradoviću i njegovim saradnicima predstoji veliki posao u "sređivanju" tima. Takođe, crno-beli će imati obaveze u završnici domaće lige pre nego što se definitivno pozdrave sa velikim delom aktuelne ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading