ŽOC NACILJAO PRVO POJAČANJE: Talentovani plej na meti Partizana!

Autor:

Sport

22.05.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli krenuli u sklapanje tima za narednu sezonu!

ŽOC NACILJAO PRVO POJAČANJE: Talentovani plej na meti Partizana!

Foto: Starsport

Ove sezone, jedan od najvećih izazova za Partizan je nedostatak kvalitetnog plejmejkera u timu. To je postalo posebno očigledno kada je ekipa pretrpela poraz i shvatila da je potrebno dovesti igrača koji može da rastereti Kevina Pantera i ostale igrače na pozicijama beka i krila.

Prema informacijama dobro obaveštenog izraelskog novinara Arela Ginsbera, Partizan je zainteresovan za Krisa Džonsa, igrača koji bi mogao da popuni tu prazninu u timu. Pored Partizana, za Džonsa su zainteresovani i Virtus iz Bolonje, kao i još nekoliko klubova. Ovo otvara pitanje da li će Partizan uspeti da stupi u kontakt sa ovim talentovanim igračem.

Foto: Starsport

 

Iako je Partizan pokazao interesovanje za Džonsa, tržište se pokazalo kao prilično široko, sa više klubova koji su zainteresovani za ovog igrača. Pored Virtusa iz Bolonje, i još nekoliko kuova su pokazali interesovanje za Džonsa. Ovo stvara dodatni pritisak na Partizan da brzo reaguje kako bi osigurao dolazak ovog igrača u svoje redove.

Partizan je suočen sa izazovom da dovede kvalitetnog plejmejkera u tim, a interesovanje za Krisa Džonsa je samo jedan deo šire slike tržišta igrača. Ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati i da li će Partizan uspeti da ostvari ovaj transfer. Jedno je sigurno, a to je da ovog leta mora mnogo bolji skauting da se odradi kako bi crno-beli bili konkurentiiji naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading