PARTIZAN DOVODI "PAKLENO" POJAČANJE IZ VIRTUSA?! Ostao im je u LOŠEM sećanju, ali sada bi SVE moglo da se PROMENI

Autor:

Sport

20.06.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari čekaju kao zapete puške...

PARTIZAN DOVODI "PAKLENO" POJAČANJE IZ VIRTUSA?! Ostao im je u LOŠEM sećanju, ali sada bi SVE moglo da se PROMENI

Foto: Starsport

Navijači beogradskog Partizana uskoro će imati priliku da gledaju potpuno transformisan tim u odnosu na prethodnu sezonu. Gotovo kompletno renoviranje ekipe najavljuje novu eru crno-belih, a najveću odgovornost za sklapanje novog "mozaika" igrača imaju trener Željko Obradović i sportski direktor Zoran Savić.

Vanja Marinković: Prvo pojačanje

Prvo pojačanje koje je ozvaničeno jeste dolazak Vanje Marinkovića, najmlađeg kapitena u istoriji Partizana. Međutim, ovo sigurno neće biti jedino pojačanje koje će stići u redove Partizana. Navijači sa nestrpljenjem očekuju dolazak nekih novih "zverki".

Spekulacije o pojačanjima


Jedno od imena koje se pominje u vezi sa dolaskom u Partizan jeste Gabrijel Ife Lundberg, "Dželat" Partizana, čiji je ugovor sa Virtusom istekao. Ovaj igrač je posebno poznat grobarima iz prethodne sezone, kada je bio ključni igrač protiv njih pogodivši težak odlučujući šut za pobedu tima iz Bolonje.
 
Lundberg je ostavio snažan utisak na navijače Partizana, posebno tokom prošle sezone. U obe utakmice protiv crno-belih, Danac je bio izuzetno efikasan, postižući značajan broj poena i direktno utičući na ishod mečeva. 

Takođe, potencijalno blizu dolaska u klub iz Humske je i igrač Makabija Vejd Boldvin, čije bi iskustvo i veštine mogle biti dragoceno pojačanje za ekipu. Videćemo šta će od toga biti, ali, gde ima dima, ima i vatre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading